Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVOR GAMMEL ER EGYPTEN?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvor-gammel-er-Egypten-Erik-Ansvang

HVOR GAMMEL ER EGYPTEN? (5 af 9)


Egypten er meget ældre end egyptologernes forestilling om, at dynastierne begyndte ca. 4000 f.Kr., og pyramiderne stammer heller ikke fra 4. dynasti.

HVOR GAMMEL ER EGYPTEN? (5 af 9)

Zodiakernes hemmelighed

 

Hvor-gammel-er-Egypten-08-Erik-Ansvang

Den runde zodiak i Hathor-templet i Dendara

 

Men hvad siger åndsvidenskaben om Egyptens alder? H.P. Blavatsky oplyser i Den Hemmelige Lære, at Egypten repræsenterer en efteratlantisk periode, og at de egyptiske præster modtog deres zodiaker fra atlantiden Asura Maya. Det samme er tilfældet med hinduerne. De gamle egypteres menneskelige dynasti, der begyndte med kong Menes, havde atlantidernes viden, og de havde bevaret alle de ældgamle optegnelser – bl.a. i form af den egyptiske zodiak i Hathor-templet i Dendara, som dokumenterer, at Egyptens kultur er mellem 75.000 og 80.000 gammel, iflg. H.P. Blavatsky.

 

Hvor-gammel-er-Egypten-09-Erik-Ansvang

Den runde zodiak i Hathor-templet i Dendara

Planche - Dendara-zodiaken

Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover.

 

Zodiaken er reelt Egyptens fødselshoroskop efter den store Atlantis-katastrofe for ca. 80.000 år siden. Det, zodiaken og skrifttegnene i templet og teksterne på fundne papyrus fortæller, er, at Solen ved forårsjævndøgn stod op indenfor Jomfruens stjernebillede. Solen bevæger sig 1 grad frem i løbet af ca. 72 år. Dyrekredsen, dvs. Solens bane, består af 12 tegn eller afdelinger. Hvert tegn indeholder 30 grader. Solen bruger derfor ca. 2.160 år på at bevæge sig gennem ét af dyrekredsens tegn. Turen gennem hele kredsen vil derfor tage ca. 26.000 år.

Egypten er mindst 78.000-80.000 år gammel

De egyptiske præsters informationer til Solon gik desuden ud på, at templets beretninger indeholder beviser på, at Solen tre gange har befundet sig i denne samme stilling i Jomfruens tegn. Da den kalender, der benyttes i nutiden blev skabt, fandt Solens opgang sted ved forårsjævndøgn i Vædderens tegn. Fra dette tegn og til Jomfruens tegn er der seks tegn. Det betyder, at hvis man regner fra dette tidspunkt er det ca. 14.000 år siden, at Solen ved forårstid stod i Jomfruens tegn. Men det siges desuden, at det var tredje gang, denne himmelske stilling viste sig. Og det giver de egyptiske præster ret, for så er man oppe på en årrække mellem 62.000 og 87.000 år. Og det stemmer overens med både H.P. Blavatskys, C.W. Leadbeaters og Martinus’ clairvoyante iagttagelser, for de konkluderede alle, at det egyptiske rige er mindst 78.000-80.000 år gammelt.

Artikel-Hvor-gammel-er-Egypten-Erik-Ansvang
Download-fil: HVOR GAMMEL ER EGYPTEN? - Erik Ansvang


Artikel-Hvor-gammel-er-Egypten-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: HVOR GAMMEL ER EGYPTEN?