Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VERDENSTJENERGRUPPEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab-Den-esoteriske-lære

VERDENSTJENERGRUPPEN (8 af 9)


Alle er i stand til at yde noget for at gøre en ende på verdens nuværende stilstand og på denne måde gøre det muligt at indlede den nye æra af fred og god vilje.

VERDENSTJENERGRUPPEN (8 af 9)

Kl. 17:00-mantraet

 

Det vil være en stor hjælp, hvis alle medarbejdere hver dag klokken 17:00 ville forbinde sig med denne hastigt voksende verdenstjenergruppe. Det kan gøres ved at lære denne korte dedikation og sige den lydløst og med bevidstheden fokuseret i hovedet:

 

Må det Ene Livs Kraft strømme gennem gruppen

af alle sande verdenstjenere.

 

Må den Ene Sjæls Kærlighed præge tilværelsen for alle,

der søger at hjælpe de store.

 

Må jeg udføre min del af Det Ene Arbejde

gennem selvforglemmelse, harmløshed og rigtig tale.

 

Verdenstjenergruppen-11-Åndsvidenskab-Den-esoteriske-lære

 

Det kan gøres på få øjeblikke, uanset hvor man befinder sig, og hvem man er sammen med. Det vil ikke alene styrke det subjektive arbejde, som udføres af lysets kræfter, men også stabilisere alle, der bruger disse kræf­ter. Det vil udvide gruppebevidstheden og man vil lære, hvordan man op­retholder indre, subjektive aktiviteter, samtidig med og på trods af at man fungerer i den ydre, objektive verden.

Hvis tilstrækkelig mange mennesker med god vilje påtager sig ansvaret for at etablere rigtige relationer mellem mennesker og nationer og arbejder aktivt med enhedens og den gode viljes princip, er man garanteret en frem­tid med fred og fremskridt for hele menneskeheden.

Verdenstjenernes næste opgave

Verdenstjenergruppen vil hellige sig den store opgave at fjerne frygten i verden. Det er muligt og vil ske, når mennesker med god vilje vågner op og bliver klar over, hvor megen god vilje der er i hvert land. Der er millioner af mennesker med god vilje i verden, men da de føler sig isolerede og en­somme, har de været afmægtige, og de har oplevet det hele som nytteløst. De har følt sig tilbagetrukket og uden betydning.

Som enkeltpersoner er det tilfældet. Som del af en stor verdensbevægelse med åndelig baggrund – og som udtryk for menneskets iboende guddom­melighed – er det ikke tilfældet. Den gode viljes samlede kraft, der hidtil ikke har været sat i system, vil vise sig at være uimodståelig. Succesen med det planlagte arbejde vil dels afhænge af den intellektuelle forståelse hos medlemmerne af Verdenstjenergruppen og dels anvendelsen af intelli­gente meto­der.

Det vil være nyttigt her at gentage, at Verdenstjenergruppen ikke er en organisation. Den har intet hovedsæde, men udelukkende tjenesteenheder over hele ver­den. Den har ingen præsident eller embedsmænd. Den har i alle lande kun verdenstjenere, hvis opgave ganske enkelt er at forbinde mennesker af god vilje.

Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab-Den-esoteriske-lære
Download-fil: VERDENSTJENERGRUPPEN - Alice A. Bailey


Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab-Den-esoteriske-lære
Læsefil med vendbare sider: VERDENSTJENERGRUPPEN