Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VERDENSTJENERGRUPPEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab-Den-esoteriske-lære

VERDENSTJENERGRUPPEN (9 af 9)


Alle er i stand til at yde noget for at gøre en ende på verdens nuværende stilstand og på denne måde gøre det muligt at indlede den nye æra af fred og god vilje.

VERDENSTJENERGRUPPEN (9 af 9)

World Goodwill

 

Verdenstjenergruppen-12-Åndsvidenskab-Den-esoteriske-lære

 

World Goodwill skabte ikke og er ikke ansvarlig for Verdenstjenergruppen. Den gør ikke krav på hverken autoritet eller placering i denne gruppe, men forsøger at samarbejde med andre om at udbrede kendskabet til gruppens eksistens over hele verden på grund af arbejdets overordnede betydning.

Primære kilder til denne artikel er Alice A. Bailey: Esoterisk Psykologi, bind II og Hierarkiets Fremtræden. Det er et videnskabeligt arbejdspro­gram, Djwhal Khul her præsenterer for menneskeheden. Det er mere end en stor menne­skegruppes organiserede stræben og længsel. Det er et kræ­vende mentalt projekt, og det indebærer, at der skal arbejdes med visse af de åndelige love, der først nu er ved at blive kendt.

Verdenstjenergruppen ledes af mennesker, som igangsætter og viderefører aktiviteter, der gavner menneskeheden som helhed. Disse ledere kendetegnes af harmløshed, inklusivitet og en konstruktiv indstilling. De beskriver visionen og former den offentlige mening i retning af ikke-separatisme, samarbejdsprincipper og en ny social orden. Den går ud på at genskabe en subjektiv koordinering, der fører til bestemte ændringer ved at lægge vægt på den del af verdensopinionen, der er baseret på den gode vilje og ikke accepterer hverken nationale, racemæssige eller religiøse skel. År efter år må der arbejdes aktivt, og læren om universel god vilje må udbredes, sådan at god vilje fra at være en smuk følelse vil ændres til, at god vilje i hverdagen omsættes til handling i alle lande over hele verden.

Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab-Den-esoteriske-lære
Download-fil: VERDENSTJENERGRUPPEN - Alice A. Bailey


Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab-Den-esoteriske-lære
Læsefil med vendbare sider: VERDENSTJENERGRUPPEN