Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABELSEN & GUDERNE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabelsen-og-guderne-Geoffrey-Hodson

SKABELSEN & GUDERNE (1 af 14)


Mennesket er en mikrokosmisk gud, en kommende Logos. Derfor tør det iagttage og prøve at forstå nogle af de store love og processer, der styrer den guddommelige, skabende kunst.

SKABELSEN & GUDERNE (1 af 14)

SKABELSEN & GUDERNE

 

Af Geoffrey Hodson

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

  

Skabelsen-og-guderne-Geoffrey-Hodson-

Du kan frit downloade artiklen "SKABELSEN & GUDERNE" af Geoffrey Hodson. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

SKABELSEN & GUDERNE

 

Skabelsen-og-guderne-01-Geoffrey-Hodson

 

Alle − som har fået bare et lille glimt af de store skabelsesprocesser, som har kastet bare et mikroskopisk blik ind i Mesterkemikerens laboratorium, som svagt har fornemmet Mesterkomponistens evigt udtalte Ord − har ikke været i stand til andet end at være særdeles ydmyg, for de har erkendt dybden af deres store uvidenhed i forhold til det mægtigste af alle skaberværker − det, der manifesterer, opretholder og færdigudvikler et univers og alt, hvad det indeholder. Men netop fordi mennesket er en mikrokosmisk guddom, en kommende Logos, tør det iagttage og forsøge at forstå – måske kun i beskeden grad – nogle af de universelle love og processer, der styrer det guddommelige kunstværk under udfoldelse. Mennesker studerer derfor skabelsens videnskab som fremtidige guder, som mennesker, der en dag selv bliver guder, som udtaler deres eget skabende Ord og manifesterer deres eget solsystem.

Når man via sine studier løfter sig op over de ydre fænomener, op mod den åndelige kilde, kommer man tættere på virkelighedens verden. Man stimuleres under nye ”himle” og vender oplyste og inspirerede tilbage for bedre og mere effektivt at spille sin vigtige rolle i skabelsens store drama.

Artikel-Skabelsen-og-guderne-Geoffrey-Hodson-
Download-fil: SKABELSEN & GUDERNE - Geoffrey Hodson


Artikel-Skabelsen-og-guderne-Geoffrey-Hodson-
Læsefil med vendbare sider: SKABELSEN & GUDERNE