Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Saraydarian

SKABENDE MEDITATION (8 af 12)


Et af formålene med meditation er at skabe et magnetfelt omkring sig, ladet med psykisk energi. Feltet kan bruges til at skabe kontakt til de højere bevidsthedsplaner.

SKABENDE MEDITATION (8 af 12)

Enkelhed og tilpasningsevne

 

Enkelhed

 

Det niende større tegn på vellykket meditation er udvikling af enkelhed. Alt er kompliceret, når man ikke forstår, hvad der sker. Alt er også enkelt, når man forstår det.

Meditation udvider bevidstheden så effektivt, at mange komplicerede ting bliver enkle og indlysende. En matematikstuderende skrev engang efter tre års meditation: ”Jeg var bange for, at den højere meditation ville være umulig for mig, for jeg troede, at det var det mest komplicerede af alle fag. Men nu bliver alle ting klarere og klarere, som om de er de simpleste matematiske problemer”.

 

Tilpasningsevne

 

Skabende-meditation-Saraydarian-10Det tiende større tegn på vellykket meditation er udviklingen af tilpasningsevne. Det er evnen til at tilpasse sig andres gode egenskaber, men det er også evnen til at få andre mennesker til at tilpasse sig egne gode egenskaber.

Meditation er en tankeproces, men der er stor forskel på at meditere og at tænke. Meditation er tænkning i sjælens lys, kombineret med beslutningen om at bruge den energi og indsigt, der erhverves, til at udvide skønheden, godheden, retfærdigheden, glæden og friheden i menneskehedens bevidsthed. Tænkeevnen kan sagtens finde på at bruge alle meditationens erkendelser og kontakter til tænkerens egne formål − eller til gruppens formål – eller til sit partis eller sin nations egoistiske og separative formål.

Meditation bruger tænkningens erkendelser til gavn for helheden. Ved hjælp af tænkeevnen kan man tjene 2.000.000 og bruge dem til egne fornøjelser og egoistiske formål. Ved hjælp af meditation kan man også tjene 2.000.000, men så bruger man pengene til gavn for menneskeheden.

Der er også en meget subtil forskel på forskellige måder at tænke på. Der er tænkning, som er styret af lidenskaber, blinde drifter, begær, blændværk og illusioner. Og der er ægte tænkning, hvor tankesindet ikke er domineret af personlighedens lavere natur, men hvor tænkeevnen bruges til erkendelser og skabende aktiviteter.

Artikel-Skabende-meditation-Saraydarian
Download-fil: SKABENDE MEDITATION - Torkom Saraydarian


Artikel-Skabende-meditation-Saraydarian
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE MEDITATION