Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Saraydarian

SKABENDE MEDITATION (12 af 12)


Et af formålene med meditation er at skabe et magnetfelt omkring sig, ladet med psykisk energi. Feltet kan bruges til at skabe kontakt til de højere bevidsthedsplaner.

SKABENDE MEDITATION (12 af 12)

Lavastrale psykiske medier

 

Skabende-meditation-Saraydarian-16

 

Mange af nutidens lavastrale psykiske medier har engang overtrådt lovene for meditationens videnskab, og de er styrtet i det astrale blændværks malstrøm. Det er bl.a. de medier, der kommer i kontakt med mennesker på de indre planer ved hjælp af hallucinatorisk bedrag. De modtager meddelelser fra skabninger på fjerne planeter, og skabninger, der bruger mange ord, men aldrig siger noget håndgribeligt. Det er næsten umuligt at vække den slags mennesker af deres hallucinationer. De er indhyllet i en tæt tåge af blændværk pga. deres forvirrede sanser og forstyrrede chakraer. Derfor er det vigtigt, at man håndterer meditationens videnskab med rene motiver og mental ligevægt.

Når de psykiske medier læser karakteristikken, vil de uden tvivl påstå, at man dermed afviser, at der eksisterer en mulighed for højere kontakter, og at man afviser eksistensen af højere sanser, højere verdener og højt udviklede sjæle. Lavastrale medier er ofte professionelle og har udspekulerede måder at skjule og forklæde sig på, og de opfører sig tit, som om de er overmenneskelige, mestre eller oplyste lærere. I virkeligheden er Jordens åndelige udvikling blevet hæmmet på grund af falske profeter på det religiøse, esoteriske og metafysiske område.

 

Skabende-meditation-Saraydarian-17

Artikel-Skabende-meditation-Saraydarian
Download-fil: SKABENDE MEDITATION - Torkom Saraydarian


Artikel-Skabende-meditation-Saraydarian
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE MEDITATION