Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Saraydarian

SKABENDE MEDITATION (4 af 12)


Et af formålene med meditation er at skabe et magnetfelt omkring sig, ladet med psykisk energi. Feltet kan bruges til at skabe kontakt til de højere bevidsthedsplaner.

SKABENDE MEDITATION (4 af 12)

Samarbejde

 

Skabende-meditation-Saraydarian-05

 

Det andet større tegn på vellykket meditation er samarbejde. Der eksisterer intet samarbejde, hvis der ikke er kommunikation. Samarbejde er evnen til at deltage aktivt i sjælens plan sammen med andre og manifestere planen individuelt eller som gruppeudtryk.

Mange mennesker forsøger ofte at fremtvinge et samarbejde uden at kommunikere med de mennesker, der skal samarbejdes med. Det er en adfærd, der skaber uendeligt mange problemer mellem mennesker. Man kræve eksempelvis, at et andet menneske går med til et møde eller med i biografen, men hvis man ikke kommunikerer, kan man måske tvinge den anden til at gøre det, men samtidig skaber det større afstand i stedet for større tilnærmelse. Og hvis det gentager sig, ødelægger man måske alle fremtidige muligheder for samarbejde. Hvis man ikke er i stand til at kommunikere, kan man heller ikke få andre til at samarbejde.

Samarbejde er evnen til at komponere en symfoni af menneskers forskelligheder ud fra ligheden i sjælskontakt. Forskellige toner skaber ikke en symfoni, medmindre at de er baseret på en idé. Mennesker er normalt bange for forskelighed, men man kan kun udvikle sig, fordi andre er anderledes. Forskelle skaber en højere visdom, som kan bruges til at komponere en symfoni. Hvis man hader andres forskelligheder, betyder det, at man er styret af dem.

Hver forskel er en måde at opfylde formålet på. Når formålet (kontaktpunktet) er det samme, er forskellene vigtige. Hvis formålene er forskellige, skal man arbejde på at forene dem, før man forsøger at skabe samarbejde. Mål er ikke det samme som formål. Mål er som forskellige grene på et træ. F.eks. har hver gren sit eget mål, men træets grene tjener samme formål. Grenenes forskellighed er glimrende, men hvis nogle af grenene modarbejder træet (formålet), bliver de brugt som gødning for træet. Det er interessant at vide, at sådan foregår det i naturen. De uegnede grene, frugter og blade falder ned på jorden og bliver til gødning for træet.

Artikel-Skabende-meditation-Saraydarian
Download-fil: SKABENDE MEDITATION - Torkom Saraydarian


Artikel-Skabende-meditation-Saraydarian
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE MEDITATION