Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Saraydarian

SKABENDE MEDITATION (5 af 12)


Et af formålene med meditation er at skabe et magnetfelt omkring sig, ladet med psykisk energi. Feltet kan bruges til at skabe kontakt til de højere bevidsthedsplaner.

SKABENDE MEDITATION (5 af 12)

Synsvinkler, konklusioner og forståelse

 

Synsvinkler og konklusioner

 

Skabende-meditation-Saraydarian-06

 

Det tredje større tegn på vellykket meditation er evnen til at øge antallet af synsvinkler og samle dem i konklusioner. Man kan eksempelvis tage en kasse og se på den fra én side, fra fire sider, oppefra, nedefra, indefra og udefra. Eller man kan se på et træ som en maler, en botaniker, en miljøforsker, forretningsmand, tømrer osv.

Man kan se på en genstand ud fra egne interesser, familiens interesser, nationale, internationale og som fortidige, nutidige og fremtidige historiske interesser. Man kan tage en begivenhed og tænke over dens konsekvenser for kroppen, følelserne, tænkeevnen, moralbegreberne eller for mineral-, plante-, dyre- og menneskeriget.

Hvis man iagttager begivenhederne og tingene i livet fra flere synsvinkler end tidligere, betyder det, at meditationen er ved at bære frugt. Efterhånden som man får flere synsvinkler, bliver man bedre til at håndtere livets begivenheder og tilstande.

 

Forståelse

 

Det fjerde større tegn på vellykket meditation er en voksende evne til forståelse. Man forstår tingene bedre, når man ser dem fra flest mulige synsvinkler. Man forstår dem, når man ser årsagen, udviklingen og virkningen. Man forstår dem, når bevidstheden bliver befriet for blændværk, illusioner, forfængelighed og egoisme. Man forstår tingene bedre, når man løfter bevidstheden til det højere mentalplan og kontakter intuitionens lys. Man forstår tingene bedre, når man lever et uselvisk liv.

Artikel-Skabende-meditation-Saraydarian
Download-fil: SKABENDE MEDITATION - Torkom Saraydarian


Artikel-Skabende-meditation-Saraydarian
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE MEDITATION