Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Saraydarian

SKABENDE MEDITATION (11 af 12)


Et af formålene med meditation er at skabe et magnetfelt omkring sig, ladet med psykisk energi. Feltet kan bruges til at skabe kontakt til de højere bevidsthedsplaner.

SKABENDE MEDITATION (11 af 12)

Væren og sjælens skatkammer

 

Skabende-meditation-Saraydarian-14

 

Væren

Før hver meditation skal man tænke:

 

”Alt, hvad der kontaktes, erkendes og accepteres,

skal bruges i menneskehedens tjeneste

og i overensstemmelse med Hierarkiets plan”.

 

Meditation er ikke kun et spørgsmål om at gøre noget eller at vide noget. Meditation drejer sig også om at være. Efterhånden som man forøger sin væren, lærer man. Efterhånden som man lærer, omsætter man sin viden til praksis. Men meditation har en endnu dybere opgave. Den bygger en bro mellem det nuværende bevidsthedstrin og tidligere tiders akkumulerede erfaringer, der kan hentes frem som indre viden.

 

Skabende-meditation-Saraydarian-15

 

Sjælens skatkammer

I hvert liv ophobes der viden baseret på erfaringer i menneskets indre verden. Når et menneske inkarnerer, tillader forholdene og omstændighederne i livet ikke, at den akkumulerede viden er direkte tilgængelig. Den opbevares i sjælens ”skatkammer”, og den kan først bruges, når mennesket når et udviklingstrin, hvor det skaber direkte adgang til sjælen.

Meditation åbner langsomt og systematisk en kanal til sjælens skatkammer, og kanalen får den akkumulerede viden til at strømme ind i menneskets nuværende bevidsthedsfelt. De mennesker, der mediterer regelmæssigt og disciplineret, oplever gradvist, at de ved meget mere, end livet har lært dem. De finder også ud af, at man kan finde mange svar, der ligger parat i bevidstheden, når der er brug for dem.

Opbygningen af kommunikationslinjen mellem sjælens skatkammer og menneskets eksisterende bevidsthedsfelt, gør det til sidst muligt for et menneske at få forbindelse til de gamle civilisationer og kulturer, som det engang inkarnerede i.

Og skatkammeret er uudtømmeligt. Når et menneske først har fået adgang til det, kan det blive kilden til viden på et område, der især interesserer den mediterende. Men skatkammeret er ikke et mål i sig selv. Det er en dør til mange områder, hvor mennesket har levet, udført forskellige former for arbejde og samlet information og erfaring. Jo dybere, rigere og mere omfattende deltagelsen i livscyklusserne har været, jo større og mere fantastisk vil værdierne i sjælens skatkammer være.

Hvis man forstår loven til bunds, vil det aktuelle liv forvandles til en seriøs stræben efter at vide mere, opleve mere, være mere og udføre mere tjenestearbejde. Mennesket fylder sjælens gral i hver inkarnation og bringer nye skatte til skatkammeret. I nogle liv samler man ikke så meget til skatkammeret. I andre liv bygger man mure omkring gralen og bevidstheden. Og i andre liv prøver man at nedbryde murene og bruge af ”sparepengene”. Meditation, studier og tjenestearbejde gør gradvis mennesket parat til at kontakte sjælen og bruge skattene på det aktuelle og specielle tjenesteområde.

Artikel-Skabende-meditation-Saraydarian
Download-fil: SKABENDE MEDITATION - Torkom Saraydarian


Artikel-Skabende-meditation-Saraydarian
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE MEDITATION