Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Saraydarian

SKABENDE MEDITATION (7 af 12)


Et af formålene med meditation er at skabe et magnetfelt omkring sig, ladet med psykisk energi. Feltet kan bruges til at skabe kontakt til de højere bevidsthedsplaner.

SKABENDE MEDITATION (7 af 12)

Højere inspiration og

menneskehedens udvikling

 

Skabende-meditation-Saraydarian-08

 

Højere inspiration

 

Det syvende større tegn på vellykket meditation er evnen til at ”stille ind på” strømmen af højere inspiration. Efterhånden som meditationen udvikler sig, begynder de højere mentale centre at fungere, og langsomt åbner den egoiske lotus sine smukke kronblade. Hvert center og hvert kronblad er sensitivt over for bestemte energistrømme fra højere kilder. Nogle centre er sensitive over for inspirationen fra den mediterendes lærer. Andre er forbundet med bestemte ashramer, centre, skabninger og endda stjernetegn og konstellationer.

 

Skabende-meditation-Saraydarian-09

 

Menneskehedens udvikling og

udbredelse af åndsvidenskab

 

Det ottende tegn på vellykket meditation er en voksende evne til at arbejde for menneskehedens udvikling og udbredelsen af åndsvidenskab. Efterhånden som meditationen udvikler sig, bliver den mediterende mere sin sjæl og mindre sin personlighed. Sjælens natur er tjenestearbejde, og det er kun ved at arbejde som en sjæl, at man begynder at tjene menneskehedens udvikling. Man begynder at føle sig som ét med menneskehedens sjæl, og man gør sit bedste for at løfte menneskehedens niveau og udvikle dens skelneevne.

Åndsvidenskaben er reelt udtryk for fremskredne og oplyste menneskers erfaringer. Det er mennesker, der har udviklet metoder, som gør det muligt for menneskeheden at overleve og gøre fremskridt. Disciplen kender metoderne af egen erfaring, og derfor er det muligt at udbrede visdommen og hjælpe menneskeheden.

Artikel-Skabende-meditation-Saraydarian
Download-fil: SKABENDE MEDITATION - Torkom Saraydarian


Artikel-Skabende-meditation-Saraydarian
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE MEDITATION