Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Discipelskab-og-Solimpulser

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER (7 af 9)


Nogle mennesker tror stadig at planeter, sole og galakser ikke er levende skabninger. De tror, at de ikke er intelligente, og at de ikke udfører meningsfulde handlinger.

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER (7 af 9)

DE TRE STØRRE SOLIMPULSER

 

Discipelskab-og-Solimpulser-11-Saraydarian

 

Vædderens stjernetegn og Påskeceremoni

 

Den første store solimpuls kommer i perioden fra 21. marts til 20. april, hvor Solen forbinder sig med Vædderens stjernetegn. Vædderen repræsenterer en ny retning − en ny begyndelse. Indviede og disciple følger impulsen i fem dage – to dage før fuldmåne i Vædderen, på selve fuldmånedagen og to dage efter fuldmånen. Den bedste metode til at kontakte energierne er meditation. Mentallegemet og bevidstheden skal være afstemt på en sådan måde, at de bliver sensitive over for energierne for at kunne modtage dem, absorbere dem og udstråle dem i omgivelserne.

Vædderens grundtone er opstandelse. I de fem fuldmånedage må bevidstheden være fokuseret på opstandelsens betydning. På de fem dage kan man meditere på følgende nøgleord:

1. dag: Renselse i relation til opstandelse.

2. dag: Sublimering i relation til opstandelse.

3. dag: Forvandling i relation til opstandelse.

4. dag: Afklaring i relation til opstandelse.

5. dag: Opstandelse.

 

Meditationens betydning

Meditation er meget vigtigt i de fem fuldmånedage. For det første løfter meditationen bevidstheden ud af de lavere centre og fokuserer den i hovedcentret. For det andet gør den auraen magnetisk. At meditere vil sige at forbinde tankesindet med tanker, idéer og visioner. Det er kraftfulde magnetiske bølger, som oplader auraen og gør den magnetisk over for højere indtryk fra højere kilder. For det tredje er meditation en synkronisering med det hierarkiske, planetariske, solare og galaktiske, og man afstemmer sig derfor efter den kosmiske rytme.

Meditationen skal udføres i hovedcentret, for man skal bruge sin logik, fornuft og intuition til at trænge ind i de dybere betydninger af nøgleordene. Hvis man gør det med koncentration og hengivenhed, er der en chance for, at man får kontakt med sjælen eller sin mester på fuldmånetidspunktet. Eller måske oplever man en udvidelse af sin bevidsthed og inklusivitet.

Ved begyndelsen og afslutningen af meditationen kan man visualisere, at en orange lotus med en blå flamme svæver over hovedet.

Artikel-Discipelskab-og-Solimpulser
Download-fil: DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER - Torkom Saraydarian


Artikel-Discipelskab-og-Solimpulser
Læsefil med vendbare sider: DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER