Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Discipelskab-og-Solimpulser

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER (6 af 9)


Nogle mennesker tror stadig at planeter, sole og galakser ikke er levende skabninger. De tror, at de ikke er intelligente, og at de ikke udfører meningsfulde handlinger.

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER (6 af 9)

Shamballa og Hierarkiet

 

Man kan kalde Shamballa for Planetlogos’ hovedkvarter, for det er direkte involveret i den planetariske sjæls erkendelser. Disciple eller indviede benytter den gunstige lejlighed, og i fuldmåneperiodens fem dage prøver de at kontakte Hierarkiet for at modtage visdom og energi til opfyldelse af deres pligter og ansvar i verden og til deres tjenestearbejde.

Aspiranter stræber mod deres Solengel,[1] som er en del af Hierarkiet. Hver måned tager de – bevidst eller ubevidst – kontakt med deres Solengel. Kontakten vil enten stimulere dem eller skabe uorden i deres liv, afhængig af udviklingstrin og respons. Hvis de forbereder sig nogle få dage før fuldmånen, kan energiernes virkning være særdeles konstruktiv og positiv.

 

Sjælskontakt

 

Discipelskab-og-Solimpulser-09-SaraydarianDet er ikke let at kontakte sjælen. Disciple prøver at gøre det ved hjælp af meditation, tjenestearbejde og livsglæde. Andre kommer nogle gange i kontakt med sjælen via store og bevidste lidelser. Og nogle får endda kontakt, når de oplever et totalt nederlag, eller når de bliver dybt såret, hånet og nedgjort. Det er episoder, der får menneskets psyke til at søge tilflugt hos sjælen på samme måde, som når et barn løber hen til sin mor, hvis det slår sig eller føler sig utryg. Sjælskontakt er et af de helligste øjeblikke. Kontakten medfører, at menneskets psyke vågner og kommer til sig selv. Menneskets holdninger og normer gennemgår dermed en forvandling.

Solimpulser repræsenterer øjeblikke, hvor et menneske bliver mere sensitivt over for sorg og glæde. En discipel bruger energierne til at nærme sig sjælen. Hvis mennesket ikke er forberedt, bliver de lavere centre stimuleret, og det giver forstyrrelser i det sociale, moralske, følelsesmæssige og mentale liv i fuldmåneperioderne. Derfor har de oplyste lærere givet instruktioner om fuldmånemeditationer og forberedelserne til dem.

 

Discipelskab-og-Solimpulser-10-Saraydarian

Månen

Månen har i virkeligheden intet at gøre med det, der sker. Det er den zodiakale energi, som strømmer ind i menneskeheden og skaber forskellige virkninger i forhold til evner og bevidsthedstrin. Hvis man er uforberedt, bliver de lavere centre stimuleret – ofte i en grad så man mister kontrollen over dem.

I zodiakens tolv konstellationer er der tre større, som har forbindelse med Jorden. Når Solen forbinder sig med de tre konstellationer via solkontemplation, frigøres der bestemte energier, som skaber bestemte begivenheder i rummet. Der er tre større solimpulser:

 

 

_________________________________

[1] Solengel er åndsvidenskabens betegnelse for sjælens legeme på sit eget plan – kausalplanet. Solenglen eller sjælslegemet består af højtvibrerende kausalt stof.

_________________________________

Artikel-Discipelskab-og-Solimpulser
Download-fil: DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER - Torkom Saraydarian


Artikel-Discipelskab-og-Solimpulser
Læsefil med vendbare sider: DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER