Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Discipelskab-og-Solimpulser

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER (3 af 9)


Nogle mennesker tror stadig at planeter, sole og galakser ikke er levende skabninger. De tror, at de ikke er intelligente, og at de ikke udfører meningsfulde handlinger.

DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER (3 af 9)

Hvad sker der?

 

De energisubstanser, der skabes ved de psykologiske konfigurationer af planeten, Solen og det bestemte stjernetegn, kan udfylde de indre tomrum, forudsat at energierne optages og bruges rigtigt. Nogle konfigurationer skaber en energisubstans, der bygger bro over kløften mellem et bevidsthedsplans 3. og 4. underplan, mens højere konfigurationer skaber en energisubstans, der forbinder det lavere bevidsthedsplans 7. underplan med det højere bevidsthedsplans 1. underplan. Andre konfigurationer lader den skabende energi strømme fra den højere kilde ned gennem alle de lavere forbindelser og underplaner.

 

Discipelskab-og-Solimpulser-04-Saraydarian

 

En af konfigurationerne opstår, når Solen går ind i Vædderens tegn. Men udtrykket er misvisende. Iflg. åndsvidenskaben er en konfiguration ikke så meget en forbindelse mellem to punkter i rummet som en psykologisk tilpasning eller fusion af himmellegemernes sjæle med et bestemt formål. En konfiguration består ikke af firkanter, trekanter eller krydsende linjer, for de drejer sig om kommunikation mellem de himmelske skabninger og deres strålekvaliteters forskellige bevidsthedsplaner og underplaner.

 

Discipelskab-og-Solimpulser-05-Saraydarian

 

De syv stråler

 

Hvert stjernetegn, hver sol og hver planet har sin unikke energi. Energierne kaldes stråler. Der er syv stråler – på samme måde som der er syv toner i toneskalaen og syv farver i farveskalaen. Foreningen eller fusionen af forskellige stråler med andre energimønstre på forskellige underplaner eller bevidsthedsplaner skaber forskellige energisubstanser. Det er det, der kaldes stjernernes kemi, som i virkeligheden er stjernernes strålers kemi.

Nogle stjernekemier foregår på et meget højt niveau, og kun højt udviklede indviede kan bruge dem fornuftigt. Gennemsnitsmennesker påvirkes ubevidst og mekanisk af stjernekemierne. Nogle af de substanser, de skaber, kan skabe nye civilisationer og kulturer, men på grund af deres meget høje frekvens, kan andre stimulere tendensen til kriminalitet, revolutioner og krige. Fordi alle konfigurationer er cykliske, ser man cyklusser med verdenskrige og cyklusser med lokale krige.

Som i det store, således også i det små

Når man sammenligner større og mindre krige med bestemte stjernekonfigurationer, opdager man, at begivenheder på Jorden følger begivenheder i verdensrummet. Men mennesket kan ændre begivenhederne på Jorden, hvis det ændrer sin bevidsthed og sit udviklingstrin, for så bliver menneskeheden i stand til at reagere på højere energier. God forbindelse med de udløste energier og rigtig absorbering er årsag til avanceret kunst og kreativitet.

Vejret er betinget af kemiske ændringer og bevægelser i rummet. Fordi mennesket er en del af planetens legeme, er det betinget på samme måde – medmindre det udvikler sine redskaber til bevidst respons og lærer at håndtere de kemiske ændringer og bevægelser på et højere bevidsthedsplan.

Artikel-Discipelskab-og-Solimpulser
Download-fil: DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER - Torkom Saraydarian


Artikel-Discipelskab-og-Solimpulser
Læsefil med vendbare sider: DISCIPELSKAB & SOLIMPULSER