Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fortidens-flyvende-fartøjer-Hatcher-Childress

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER (9 af 9)


Nutidens viden om fortidens flyvende fartøjer stammer fra gamle indiske tekster, der har overlevet. Teksterne er uden tvivl autentiske.

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER (9 af 9)

Opbevaret i hemmelige broderskaber

 

At de hemmelige selskaber eller broderskaber, som består af ophøjede, oplyste sjæle, har opbevaret disse opfindelser, deres videnskab, historie etc., er ikke overraskende. Mange kendte historiske personligheder inklusive Jesus, Buddha, Lao Tse, Kungfutse, Zarathustra, Mahavira, Quetzalcoatl, Akhenaton, Moses og flere senere skikkelser – samt mange ukendte personer, var medlem af sådanne hemmelige broderskaber.

Det er bemærkelsesværdigt, at da Alexander den Store invaderede Indien for mere end to tusinde år siden, fortæller han i sine historiske optegnelser, at man på et tidspunkt blev angrebet af flyvende, flammende skjolde, som skræmte hans hær og kavaleri, og derfor blev han drevet på tilbagetog. Disse flyvende fartøjer anvendte åbenbart ikke atombomber eller strålekanoner imod Alexanders hær, og han kunne derfor fortsætte sit indiske erobringstogt.

Mange forfattere gætter på at disse broderskaber skjulte nogle af deres vimanaer og vailixier i hemmelige grotter i Tibet eller andre steder i Centralasien. Og Lop Nor ørkenen i det vestlige Kina er kendt for at være et område med et stort Ufo-mysterie. Måske opbevares der stadig flere af disse forhistoriske luftfartøjer i underjordiske baser i stil med dem amerikanerne, englænderne og russerne har bygget rundt omkring på Jorden i de seneste årtier?

Imidlertid kan al UFO-aktivitet ikke kategoriseres som gamle Vimanaer, som af en eller anden årsag foretager rejser til Månen. Utvivlsomt stammer nogle fænomener fra verdens militær – andre muligvis fra andre planeter. Og naturligvis er mange UFO-observationer bare tågebanker, skyformationer, lysfænomener, almindelige fly eller simpelthen fup og hallucinationer, men samtidig er der et bemærkelsesværdigt stort antal UFO-observationer, som må betegnes som seriøse og velunderbyggede.

 

Fortidens-flyvende-fartøjer-14-Hatcher-Childress

Artikel-Fortidens-flyvende-fartøjer-Hatcher-Childress
Download-fil: FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER -D. Hatcher Childress


Artikel-Fortidens-flyvende-fartøjer-Hatcher-Childress
Læsefil med vendbare sider: FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER