Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fortidens-flyvende-fartøjer-Hatcher-Childress

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER (4 af 9)


Nutidens viden om fortidens flyvende fartøjer stammer fra gamle indiske tekster, der har overlevet. Teksterne er uden tvivl autentiske.

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER (4 af 9)

Inspiration for nazisterne?

 

Fortidens-flyvende-fartøjer-08-Hatcher-Childress

Nazisternes V1 raket

 

Det er interessant, at det var nazisterne, der udviklede den første operationelle pulserende rammotor til deres V1 raketter. Hitler og naziledelsen var bemærkelsesværdigt interesseret i det gamle Indien og Tibet, og de sendte ekspeditioner til begge lande tidligt i 1930'erne for at indsamle beviskilder − og muligvis fra disse kilder at erhverve videnskabelige informationer.

Ifølge "Dronsparva" (et afsnit i Mahabarata) og Ramayana var en vimana formet som en kugle og den bevægede sig med høj hastighed på en kraftig luftstrøm, som blev skabt af kviksølv. Den bevægede sig som en UFO, for den bevægede sig op og ned eller frem og tilbage i overensstemmelse med pilotens ønsker. Ifølge en anden indisk kilde − "Samar" − var vimanaer kraftmaskiner med glatte sider og med en mængde kviksølv, der skød ud af bagenden som en brølende flamme.

Et andet værk ved navn "Samaranganasutradhara" beskriver hvordan fartøjet var konstrueret. Det sandsynliggør, at kviksølv faktisk har noget at gøre med forbrændingen – eller snarere med styresystemet.

Det er interessant, at sovjetiske videnskabsmænd opdagede, hvad de kaldte "ældgamle instrumenter, der blev brugt til flyvende fartøjer", i grotter i Turkestan og Gobi-ørkenen. Apparaterne er halvkugleformede objekter af glas eller porcelæn. Nogle er kegleformede og med en dråbe kviksølv indeni.

Artikel-Fortidens-flyvende-fartøjer-Hatcher-Childress
Download-fil: FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER -D. Hatcher Childress


Artikel-Fortidens-flyvende-fartøjer-Hatcher-Childress
Læsefil med vendbare sider: FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER