Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fortidens-flyvende-fartøjer-Hatcher-Childress

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER (2 af 9)


Nutidens viden om fortidens flyvende fartøjer stammer fra gamle indiske tekster, der har overlevet. Teksterne er uden tvivl autentiske.

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER (2 af 9)

Sanskrit-dokumenterne i Lhasa

 

Fortidens-flyvende-fartøjer-03-Hatcher-Childress

Lhasa

 

I nyere tid opdagede kineserne nogle sanskritdokumenter i Lhasa i Tibet. De blev sendt til Chandrigarh Universitetet til oversættelse. Dr. Ruth Reyna fra universitetet oplyser, at dokumenterne er manualer til konstruktion af flyvende fartøjer. Drivkraften var "antityngdekraft", siger hun, og den bygger på et system, som svarer til "laghima" − menneskets ukendte kraft, som er af fysiologisk art (sandsynligvis æterisk). Det er en "centrifugalkraft, som er stærk nok til at modvirke tyngdekraftens træk". Ifølge hindu-yogier er det denne "laghima", der gør det muligt for et menneske at levitere. 

 

Fortidens-flyvende-fartøjer-04-Hatcher-Childress

 

Dr. Ruth Reyan sagde, at ombord på disse fartøjer, som man i teksterne kaldte "Astras", kunne de gamle indere ifølge dokumenterne, (som man regner med et flere tusinde år gamle), have sendt mennesker til andre planeter. Manuskripterne siges også at afsløre hemmeligheden ved "antima" – "usynlighedens kappe." Og "garima" – "evnen til at blive tung som et bjerg af bly."

Selvfølgelig tog nutidens indiske videnskabsmænd ikke teksten alvorligt, men de betragtede dem med større seriøsitet, da kineserne proklamerede, at de inkluderede visse data fra teksterne i deres rumprogram. Dette var første gang at en regering indrømmede, at man forskede i anti-tyngdekraft.

I de gamle skrifter står der ikke, at man faktisk havde fortaget rumrejser, men vigtig er det, at man fortæller om en planlagt rejse til Månen, men det vides ikke, om denne rejse virkeligt blev gennemført. Alligevel har en af de store indiske digtere, Ramayana en særdeles detaljeret historie om en rejse til Månen i en "Vimana" (eller "Astra"), og her gives der faktuelle detaljer om en kamp på Månen med en "Asvin" (et atlantisk luftskib).

Rama imperiet

Dette er blot en lille del af de aktuelle vidnesbyrd om de gamle inderes brug af antityngdekraft og luftfartøjer. For at forstå teknologien skal man endnu længere tilbage i tiden.

Det såkaldte Rama Imperium i det nordlige Indien og Pakistan udfoldede sig for mindst 15.000 år siden på det indiske subkontinent og udviklede sig til at blive en nation med mange smukke byer, hvoraf mange stadig findes i Pakistans ørken og i det nordlige og vestlige Indien.

 

Fortidens-flyvende-fartøjer-05-Hatcher-Childress

Hazara Rama tempel

 

Rama Imperiet eksisterede tilsyneladende samtidigt med den atlantiske civilisation midt i Atlanterhavet og blev regeret af "oplyse præstekonger", som herskede over byerne. Ramas syv store hovedbyer er kendt i de klassiske hindutekster som "Rishiernes syv byer".

Artikel-Fortidens-flyvende-fartøjer-Hatcher-Childress
Download-fil: FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER -D. Hatcher Childress


Artikel-Fortidens-flyvende-fartøjer-Hatcher-Childress
Læsefil med vendbare sider: FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER