Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKORPIONENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne

SKORPIONENS TEGN (8 af 10)


Skorpionen tegn viser konflikter, der kræver prøver og overvindelse. Det skaber krisepunkter og giver impulser til en nyorientering, der fører til et vendepunkt.

SKORPIONENS TEGN (8 af 10)

Intuition

 

Skorpionens-tegn-09-Jim-Bourne

Den anden vigtige evne, som disciplen skal udvikle, er intuitionen. Når den bruges rigtigt, bliver disciplen i stand til at erkende sandheden med klarhed og at se den uden blændværk og illusion på de tre planer. (Mentalplanet, astralplanet og det fysiske plan). Når intuitionen begynder at fungere, kommer disciplen i berøring med planen i sin helhed, og den gør det muligt at opleve alt som en helhed. Udviklingen af denne evne vil medføre, at der skabes en verdensomspændende erkendelse af planen, som bliver den højeste grad af intuition, man kan opnå i den nuværende verdenscyklus. Når planen fornemmes, forstår man, at alle væsener er en enhed, at evolutionen fører til syntese, og at det guddommelige mål er enhed. Alt liv og alle former ses i deres virkelige perspektiv. Det skaber den rette sans for værdier og tid. Hvis planen alene kan opfattes delvist, og når den fortolkes på anden og tredje hånd, kan medføre spildt arbejde og forkerte motiver.

En tredje vigtig evne skal udvikles. Det er evnen til at heale. Denne evne kendetegner alle sjæle uanset stråle. Arbejdet er først lige begyndt, og gruppebevidsthed er stadig både begrænset i sin udvikling og så uklart polariseret, at det næsten er umuligt at beskrive de muligheder, der venter forude. Når disciple har lært at være uselviske, magnetiske og udstrålende, vil bestemte guddommelige kræfter, som kan styrke og genopbygge, og som kan fjerne det onde og helbrede de syge, blive frigivet til menneskeheden. Foreløbig har arbejdet inden for det medicinske område, healingsområdet og de forskellige terapiformer kun givet begrænsede resultater − dvs. at responsen på impulserne til at udvikle de potentielle kræfter ikke har været tilstrækkelig indtil nu.

Artikel-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: SKORPIONENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: SKORPIONENS TEGN