Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKORPIONENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne

SKORPIONENS TEGN (3 af 10)


Skorpionen tegn viser konflikter, der kræver prøver og overvindelse. Det skaber krisepunkter og giver impulser til en nyorientering, der fører til et vendepunkt.

SKORPIONENS TEGN (3 af 10)

Den sorte magiker

 

Skorpionens-tegn-03-Jim-Bourne

 

Den sorte magiker består testen i kraft af sin viljestyrke og sine karaktertræk. Den sorte magiker lever et disciplineret liv, der svarer til den esoteriske aspirants liv. Men den sorte magiker praktiserer alene renhed for at beskytte sig selv − ikke for at blive kanal for lysets energi. Der arbejdes med kraft (magnetisk tiltrækningskraft) i og med grupper, men udelukkende for at nå egne egoistiske mål og for at opfylde personlige ambitiøse planer. Den sorte magiker mangler imidlertid en ting, og det er kærlighed.

Det er en af årsagerne til, at mestrene ikke betragter 1. og 2. indvielse som væsentlige indvielser. Det er først 3. indvielse, der betragtes som væsentlig, fordi hele personlighedslivet ved denne indvielse gennemstrømmes af energi, der kommer fra den åndelige triade. Det betyder, at den guddommelige hensigt åbenbares, efterhånden som sjælen registrerer den på det hierarkiske plan. Den sorte magiker kan ikke respondere på den guddommelige hensigt og kærlige vilje, for målet er ikke det samme. Det er den dybere betydning af de ofte brugte, men alligevel misforståede ord: "Vejene skilles".

Man begynder at forstå, hvad der menes med, at kærlighed er en metode − hjertets metode − i evolutionsprocessen og i det nuværende 2. stråle system for kærlighed. Menneskehedens hjertecenter består symbolsk set af alle hjerter hos alle mennesker med god vilje, som arbejder for menneskeheden, og for at etablere rigtige menneskelige relationer − mennesker, der løbende erstatter den separatistiske og egoistiske side i menneskets tænkning med kærlighed og visdom.

Hjertet er en fantastisk koordinator. Fra et indviet menneske skabes der gradvis en direkte energibane, der fungerer som en kanal mellem:

  1. Disciplens hjertecenter.
  2. Hjertecentret i hovedet.
  3. Sjælens lotus, der indtil 4. indvielse er det monadiske hjertecenter.
  4. Mesteren i gruppens hjerte.
  5. Kristus, Hierarkiets hjertecenter og Verdens Herre, Shamballas hjertecenter.
Artikel-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: SKORPIONENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: SKORPIONENS TEGN