Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKORPIONENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne

SKORPIONENS TEGN (5 af 10)


Skorpionen tegn viser konflikter, der kræver prøver og overvindelse. Det skaber krisepunkter og giver impulser til en nyorientering, der fører til et vendepunkt.

SKORPIONENS TEGN (5 af 10)

Åndelige begivenheder

 

Skorpionens-tegn-06-Jim-Bourne

 

Menneskeheden er tynget af kriser af enhver art, og problemerne har tendens til at fjerne fokuseringen fra den åndelige hensigt. Men ser man tilbage over årene, vil man kunne opdage nogle specielle åndelige begivenheder, der har været i overensstemmelse med den hierarkiske plan:

  1. Oplysning om Den Nye Tidsalders lære − åndsvidenskaben. Den informerer om den nye psykologi, personlighedskontrol og mysterierne i Gudsriget.
  2. Grundlæggelse af de første esoteriske skoler, hvor der undervises i den nye form for discipelskab og om, hvordan man i praksis kan leve op til det. Flere af disse skoler findes allerede, og Arkanskolen er en af dem. Skolerne forbereder eleverne til fremtidens esoteriske skoler.
  3. En relativ udbredelse af kendskabet til Den Nye Verdenstjenergruppe og af dens arbejde.
  4. Der er skabt en struktur af den nye discipelgruppe, der repræsenterer en spæd begyndelse på en objektiv manifestation af de subjektive ashramer. I Den Nye Tidsalder vil antallet blive mangedoblet, og de vil videreføre arbejdet med at integrere de indre og ydre grupper og at fremme væksten af Gudsriget på Jorden.

En gruppe seniorindviede, der består af to orientalske indviede (den tibetanske mester er den ene) og fem indviede fra den vestlige verden, har ansvaret for den ydre manifestation − herunder udgivelse af esoterisk litteratur, oprettelse af esoteriske skoler og oplysning af den offentlige mening. Den tibetanske mester Djwhal Khul beskrev engang sin rolle som "sekretær, organisator og kontaktperson".

Artikel-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: SKORPIONENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: SKORPIONENS TEGN