Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKORPIONENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne

SKORPIONENS TEGN (6 af 10)


Skorpionen tegn viser konflikter, der kræver prøver og overvindelse. Det skaber krisepunkter og giver impulser til en nyorientering, der fører til et vendepunkt.

SKORPIONENS TEGN (6 af 10)

10 sædgrupper

 

Skorpionens-tegn-07-Jim-Bourne

 

De 10 forsøgsbaserede "sædgrupper", der omtales i Alice A. Baileys bøger, er et eksempel for de grupper, der nu er ved at opstå. Der er naturligvis mange andre. Som navnet antyder, befinder disse sædgrupper sig i en vækstfase og i en ekspansionsproces, og de vokser i stilhed. Dette stadie er meget vigtigt, og det er afhængigt af "sædekornenes" sundhed og evne til at danne stærke rødder og langsomt og støt spire op mod lyset. Sådan bliver det vellykkede bidrag til Den Nye Tidsalder.

De 10 sædgrupper arbejder inden for forskellige områder − eksempelvis telepati, healing, uddannelse, regeringer, religion, videnskab, psykologi, finans, økonomi osv.

På de første stadier er det ikke nemt at bedømme, om de nye grupper har fiasko eller succes − navnlig de grupper, der endnu ikke har opbygget de nødvendige stærke forbindelser til lovmæssighederne på sjælsplanet. En enkel ambitiøs og illoyal person kan f.eks. få en gruppe til at bliver en fiasko. Til gengæld kan et uselvisk, ikke-kritiserende og hengivent gruppemedlem samle gruppen om at skabe et vellykket resultat. Det viser, hvilken magt det enkelte menneske kan have − men også at et enkelt menneske kan være stærkere end selve gruppen i situationer, hvor den samlede gruppe ikke virkeligt forstår begreberne gruppeaktivitet, gruppesammenhold og gruppedynamik.

Planen for oprettelsen af sædgrupper blev besluttet af Hierarkiet i 1931, men Den Nye Tidsalders grupper vil blive først blive dannet i midten af 2000-tallet. Deres arbejde − hvis det lykkes − er planlagt til at skabe store resultater i 2200-tallet. Dette kan give en idé om den store betydning, det nuværende "skub" har givet, og om den tid, der kræves for at nå et hierarkisk mål.

Det store eksperiment med at uddanne grupper vil vise Hierarkiet, i hvilken grad menneskeheden er parat til at deltage i disse tiltag. Det vil vise præcist, hvor langt disciple og aspiranter er nået i udviklingen med at ofre egne interesser for at arbejde for gruppens formål. Det vil vise, hvor sensitive de er til at modtage instruktion og vejledning som gruppe, og hvor åbne deres kanaler er til kommunikation mellem de ydre grupper, den indre gruppe og til de menneskemasser, som det forventes, at de når ud til. Hvis det lykkes, vil det skabe nye og helt anderledes tilstande, som menneskeheden aldrig har kendt til. Der vil opstå en ny civilisation, der vil være en realitet i løbet af den kommende Vandbærer-tidsalder.

Artikel-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: SKORPIONENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Skorpionens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: SKORPIONENS TEGN