Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

NATIONERNES STRÅLER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Nationernes-stråler-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst

NATIONERNES STRÅLER (2 af 8)


Det er ikke kun mennesker, der er styres af Universets syv kræfter eller stråler. Det samme gælder grupper af mennesker, der er samlet i nationer.

NATIONERNES STRÅLER (2 af 8)

Materielt eller åndeligt

 

I Alice A. Baileys bøger gør den tibetanske mester Djwhal Khul opmærksom på, at de stråler, der er aktive i den nuværende cyklus, er meget kraftfulde. Og for de nationer, der har de aktive stråler i deres stråleopbygning, vil styrken komme til udtryk enten materielt eller åndeligt. Men en nations problemer kan også være udtryk for, at de stråler, der styrer den pågældende nation, ikke er aktive på nuværende tidspunkt. Nationen skal så at sige reagere på en frekvens, den ikke er udstyret til at svinge med på.

Den tibetanske mester Djwhal Khul oplyser, at de indflydelsesrige nationer, har følgende stråleopbygning. Samtidig oplyser han nationernes motto – et nøgleord, der kan åbenbare nationernes skjulte mål:

 

Nationernes-stråler-09-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst-

Planche - Nationernes stråler

Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover

 

Tibetaneren gør opmærksom på, at et omhyggeligt studie af disse oplysninger ikke alene giver viden om nationernes rolle i den globale helhed, men de er desuden nøglen til en racemæssig forståelse, for strålerne påvirker og præger nationens liv og det nationale særpræg.

Studiet går bl.a. ud på at sammenligne strålekvaliteterne og de esoteriske nøgleord. Eksempelvis er både Tysklands og Englands personlighed styret af 1. stråle for magt og ledelse. Dette sammenfald har i høj grad sat sit præg på historien. Der er også et slægtskab mellem Frankrigs esoteriske nationale nøgleord: "Jeg frigør lyset" og Englands: "Jeg tjener". Slægtskabet er indlysende: Lyset – eller sjælsprincippet – frigøres gennem tjeneste. Det samme gælder den franske og den engelske nations symboler.

 

Nationernes-stråler-03-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst

Artikel-Nationernes-stråler-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst
Download-fil: NATIONERNES STRÅLER - Erik Ansvang


Artikel-Nationernes-stråler-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst
Læsefil med vendbare sider: NATIONERNES STRÅLER