Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

NATIONERNES STRÅLER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Nationernes-stråler-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst

NATIONERNES STRÅLER (3 af 8)


Det er ikke kun mennesker, der er styres af Universets syv kræfter eller stråler. Det samme gælder grupper af mennesker, der er samlet i nationer.

NATIONERNES STRÅLER (3 af 8)

Frankrig

 

Den franske liljes tre blade symboliserer de tre guddommelige aspekter: Vilje, kærlighed/visdom og intelligens i manifestation. Det tredje aspekt – den intelligente aktivitet – er på denne måde fremhævet. Frankrigs opgave er derfor at frigøre lyset gennem den intelligente aktivitet, som åndsvidenskaben kalder tjenestearbejde – dvs. ægte samfundsengagement for menneskeheden og planeten.

 

Nationernes-stråler-04-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst

 

Frankrig har givet et uvurderligt bidrag til den vestlige verdens viden og tænkning. Den storhed, som det franske imperium engang besad, repræsenterer det fundament, som Frankrig skal bygge sin fremtid på. Vandbærerens tidsalder vil blive en mental tidsalder. Derfor udgør fortiden og de strålekvaliteter, der styrer franskmændene en garanti for en (undskyld udtrykket) strålende fremtid, med mulighed for guddommelig åbenbaring af intelligensens kvaliteter.

Franskmændene lever stadig i minderne fra fortiden. Det siger sig selv, at nytænkning og ny udvikling ikke er et resultat af forsøget på at forlænge fortiden ind i fremtiden. Franskmændene skal glemme fortidens storhed og den nationale stolthed, som blot forstærker egoisme og isolation. Når franskmændene retter intellektet mod åndelig forståelse og de mentale anstrengelser mod åndsvidenskaben, vil de bringe en psykologisk og sjælelig åbenbaring til verden.

Artikel-Nationernes-stråler-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst
Download-fil: NATIONERNES STRÅLER - Erik Ansvang


Artikel-Nationernes-stråler-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst
Læsefil med vendbare sider: NATIONERNES STRÅLER