Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

GRUPPELIV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Gruppeliv-Frances-Adams-Moore

GRUPPELIV (3 af 9)


Den sande gruppe består af sjæle gennemsyret af ønsket om at tjene, spontant inspireret af en kærlighedsimpuls, oplyst af enhedens rene lys.

GRUPPELIV (3 af 9)

Gruppen som en levende enhed

 

Gruppeliv-03-Frances-Adams-Moore

 

En gruppe er en levende, arbejdende enhed, som har form, personlighed, sjæl samt formål og mål. Den er summen af kvaliteten, bevidstheden og forståelsen hos de livsenheder, den består af. Gruppens grundide og indre modstykke, vil – hvis gruppen er sensitiv – inspirere gruppen til at fuldføre manifestationen af formålet og tjenestearbejdet i den ydre verden og i formlivet. I det omfang gruppens enheder kan modtage indtryk fra det indre forbillede, vil gruppens sande udtryk tone frem. Efterhånden som de enkelte gruppemedlemmer forenes og begynder at fungere som en enhed, skabes der et magnetisk energifelt, som kan modtage inspiration fra Det Store Hvide Broderskab, som styrer verdens skæbne. Det overordnede mål er at ...

 

- forene de enkelte gruppemedlemmer og integrere deres forskellige stråler og temperamenter til en arbejdende enhed.

 

Gruppelivets fleksible mål

Gruppelivets fleksible mål skulle vise sig på dette stadie, hvor der er opnået enhed og gruppebevidsthed, men uden bekymring for målets ultimative udformning, idet der alene fokuseres på helheden i væksten af forening for hvert trin. Således vil gruppelivet strømme og bevæge gruppeenheden hen imod endnu større måder til at komme til udtryk og nytte. Efterhånden som gruppen lærer at holde af og stole på hinanden og giver hinanden frihed til at arbejde med gruppeplanen, vil gruppens sammenhold vokse. Gruppen holdes sammen af en indre tankestruktur, men fokus for den ydre gruppe er gruppens æterlegeme.

Artikel-Gruppeliv-Frances-Adams-Moore
Download-fil: GRUPPELIV - Frances Adams Moore


Artikel-Gruppeliv-Frances-Adams-Moore
Læsefil med vendbare sider: GRUPPELIV