Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

GRUPPELIV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Gruppeliv-Frances-Adams-Moore

GRUPPELIV (2 af 9)


Den sande gruppe består af sjæle gennemsyret af ønsket om at tjene, spontant inspireret af en kærlighedsimpuls, oplyst af enhedens rene lys.

GRUPPELIV (2 af 9)

Gruppeliv i Den Nye Tidsalder

 

Glem ordet ”broderskab” som er et ord, der er i miskredit for tiden, fordi det anses for kønsdiskriminerende. Tænk i stedet ”fællesskab” – de engageredes og omsorgsfuldes fællesskab – ansvarlighedens fællesskab. Tænk på konstellationer, samfund og hierarkier. Menneskeheden selv siges at være Fisketegnets hierarki, og det er årsagen til at menneskehedens skæbne er at fuldføre Verdenslærerens opgave. Tænk engang over konsekvenserne! Menneskeheden skal frelse sig selv! Menneskeheden skal redde sig selv – skal vælge at manifestere sig selv som en helhed, som en gruppe, før den kan redde verden, uanset hvad der menes med disse ord.

 

Gruppeliv-02-Frances-Adams-Moore

 

Menneskeheden er gradvis ved at blive opmærksom på, at enhver enhed i det planetariske liv er en celle i den planetariske Logos’ legeme, og at den bebor et rumskib ved navn Jorden. Hvad er menneskehedens destination i den såkaldte nye tidsalder?

For passagererne i rumskibet Jorden er rigerne bag horisonten ukendte territorier, men man kan muligvis få et glimt af, hvad der befinder sig mellem fartøjet Jorden og horisonten. Og man kan i sandhed opfange nogle glimt af det nye og ukendte og de uprøvede energier, som nu strømmer ind i bevidstheden og livet, og som forsøger at væve de enheder og de mange aspekter af gruppelivet sammen til en endnu større enhed.

Inden helhed kan blive en realitet for samtlige enheder, må den blive en realitet for livet i de individuelle enheder.

 

”Lav om på dig selv, og du vil lave om på verden,”

 

som Barbara Shepherd elsker at sige.

 

”Vi er, hvor vi er på grund af vores bevidsthedstrin,”

 

sagde Neville. På grund af en klar erkendelse.

Gruppens nøgleord er ikke præstationer eller resultater. Den ægte gruppe er et samfund af sjæle gennemsyret af ønsket om at tjene – spontant inspireret af en kærlighedsimpuls – oplyst af enhedens rene lys – forenet i hengivenhed – og samlet til en gruppe af tjenende sind, som stimuleres af Èt Liv.

Artikel-Gruppeliv-Frances-Adams-Moore
Download-fil: GRUPPELIV - Frances Adams Moore


Artikel-Gruppeliv-Frances-Adams-Moore
Læsefil med vendbare sider: GRUPPELIV