Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

IDENTIFIKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis

IDENTIFIKATION (7 af 8)


Identifikation er et anker for tanken, som kan afsløre kvaliteten af den ​​individuelle bevidsthed. Identiteten når langt ud over en uendelig horisont, hvor de menneskelige livsformer samles.

IDENTIFIKATION (7 af 8)

Den økonomiske lov

 

Identifikation-08-Ginny-DeAngelis

 

Et andet ideal er den økonomiske lovmæssighed, som er et redskab til skabelse af syntese. Den økonomiske lov afslører en grundlæggende regel i åndsvidenskaben, og loven går direkte til hjertet af den esoteriske gruppes identifikation, for grundlaget for den økonomiske lov er, at alt er energiogså penge! I hjertet af den esoteriske gruppes identifikation finder man derfor den tilbagevendende udfordring om økonomisk bæredygtighed.

Det er nødvendigt at være opmærksom på, hvordan man håndterer ​​motiver i gruppen, for de kan ofte være i modstrid med gruppens formål. Esoterisk gruppearbejde er altid baseret på donationer og dermed på anerkendelsen af et fælles gruppeansvar. Accepten af frivillige bidrag til støtte for gruppens målsætning og intentioner er kendetegnende for enhver velgørende non-profit organisation. Betaling for tjenesteydelser og produkter er hjørnestenen i alle profit-orienterede organisationer. Alligevel har begge grupper – profit-orienterede og non-profit baserede – adgang til den samme lov: Loven om økonomi. Men de to grupper afviger fra hinanden i deres identifikationer og i den måde, de bruger loven på.

Artikel-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis
Download-fil: IDENTIFIKATION - Ginny M. DeAngelis


Artikel-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis
Læsefil med vendbare sider: IDENTIFIKATION