Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

IDENTIFIKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis

IDENTIFIKATION (4 af 8)


Identifikation er et anker for tanken, som kan afsløre kvaliteten af den ​​individuelle bevidsthed. Identiteten når langt ud over en uendelig horisont, hvor de menneskelige livsformer samles.

IDENTIFIKATION (4 af 8)

Perspektiv og rigtige proportioner

 

Identifikation-05-Ginny-DeAngelisDet vil placere den esoteriske gruppe helt ude ved frontlinjen af den nye grænse for den globale bevidsthed. Perspektivet og de rigtige proportioner identificerer gruppens rolle i forhold til evnen til at påvirke menneskehedens historie. Kundskabens dybe brønd, der er gravet i tidligere tider af oplyste forgængere, der gik på udviklingsvejen, bliver den åndelige arv for nutidens esoterikere. I en ikke alt for fjern fremtid vil det arbejde, der forberedes i nutiden, blive en del af fortidens skatkammer. Det vil blive et grundlæggende aspekt i udviklingen af gruppebevidsthed for kommende sjæle, som også engang i fremtiden vil sætte deres præg på metoderne.

Der er behov for sammenhæng mellem generationerne i fortiden, nutiden og fremtiden. Behov er et rummeligt begreb, der gennemsyrer alt liv – livet før, livet nu og livet i morgen. Det er et universelt behov, der fungerer som en drivkraft i menneskets længsel efter forening, helhed og fordybelse via identifikation.

Hver ny generation tilfører en unik synsvinkel og holdning til gruppens mål, som er syntese. Derfor er det muligt for gruppen at fortsætte med at forfine sin identitet, samtidig med at den udvider sin base ved at bruge nye, innovative metoder, der er udviklet af medlemmerne af den endnu større gruppe – menneskeheden.

Artikel-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis
Download-fil: IDENTIFIKATION - Ginny M. DeAngelis


Artikel-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis
Læsefil med vendbare sider: IDENTIFIKATION