Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

IDENTIFIKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis

IDENTIFIKATION (3 af 8)


Identifikation er et anker for tanken, som kan afsløre kvaliteten af den ​​individuelle bevidsthed. Identiteten når langt ud over en uendelig horisont, hvor de menneskelige livsformer samles.

IDENTIFIKATION (3 af 8)

En planetarisk ideologi

 

Identifikation-03-Ginny-DeAngelis

 

Esoterikere har uigenkaldeligt forpligtet sig til ”arbejdet”, og det betyder, at de lever det daglige liv på grundlag af en urokkelig åndelig forpligtelse, der kommer til udtryk i deres tjenestearbejde for at stimulere menneskehedens udvikling i en opadgående retning og med planetarisk transformation som overordnet målsætning. De metoder, der benyttes, er afprøvet af samarbejdende grupper, som har arbejdet på at forædle sjælskvaliteter og idealer, der er udtryk for en bestemt planetarisk ideologi.

 

Identifikation-04-Ginny-DeAngelis

 

Gruppedannelse er et af idealerne. Hvis en gruppes identitet er mangfoldig, og hvis den har mange gruppemedlemmer, vil den have en lang række styrker, og den kan opnå en bred appel som et mikrokosmos, der er en del af den makrokosmiske helhed – men gruppen risikerer samtidig tab af sammenhængskraft pga. usammenhængende holdninger. Hvis en gruppe er for lille og for selektiv, kan dens fundamentale tilstand blive svækket pga. begrænset appel, og det kan medføre eksklusivitet og manglende identifikation.

En esoterisk gruppe kan blive en interessant og positiv blanding af begge gruppeformer ved hjælp af korrekt identifikation. Hvis en esoterisk gruppe skaber en holdbar balance, der er baseret på en fast grundholdning, og opbygger et sikkert grundlag for tiltrækning af energireservoirer, der er tiltænkt fremtidig brug, vil gruppen blive en del af den universelle appel, og derved vil den tiltrække mangfoldighed. Samtidig vil gruppen stimulere de bedst kvalificerede gruppemedlemmer til at påtage sig et uddannelsesansvar, og det vil udvide gruppens indflydelse og fastholde både den lodrette og den vandrette ligevægt i gruppen. Gruppen viser på den måde sin gruppeidentitet som en forenet organisk helhed.

Artikel-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis
Download-fil: IDENTIFIKATION - Ginny M. DeAngelis


Artikel-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis
Læsefil med vendbare sider: IDENTIFIKATION