Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

IDENTIFIKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis

IDENTIFIKATION (6 af 8)


Identifikation er et anker for tanken, som kan afsløre kvaliteten af den ​​individuelle bevidsthed. Identiteten når langt ud over en uendelig horisont, hvor de menneskelige livsformer samles.

IDENTIFIKATION (6 af 8)

Skrevne og talte ord

 

Identifikation-07-Ginny-DeAngelis

 

Nu er tiden inde til, at vidende og troværdige mennesker begynder at tale om esoteriske emner i relation til menneskehedens virkelighed og om muligheden for transformation som et aspekt af identifikation med sjælen. Skrevne og talte ord, som andre mennesker lytter til og tænker over, er begyndelsen til ​​healing – både for den, der taler, og den, der lytter. Det er begyndelsen på en transformationsproces, som kan forandre den enorme dødvægt af holdninger, fordomme og separatistiske opdelinger, der har fragmenteret Jorden og menneskeheden.

Menneskehedens bevægelse mod helhed er allerede i gang med at omdefinere menneskets identifikation, fra at være en art, der kæmper for personlig overlevelse i konkurrence med sine artsfæller, til både at have et fælles ansvar for den planetariske udvikling, og til at fungere som en sjæl sammen med andre sjæle. Alle sjæle og grupper spiller en rolle, og alle bidrager med deres tanker, følelser og handlinger, for det er essensen af ​​den samarbejdsånd, der tillader fri udveksling af de idealer, der skal forme fremtidens planetariske ideologi.

Artikel-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis
Download-fil: IDENTIFIKATION - Ginny M. DeAngelis


Artikel-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis
Læsefil med vendbare sider: IDENTIFIKATION