Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

IDENTIFIKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis

IDENTIFIKATION (5 af 8)


Identifikation er et anker for tanken, som kan afsløre kvaliteten af den ​​individuelle bevidsthed. Identiteten når langt ud over en uendelig horisont, hvor de menneskelige livsformer samles.

IDENTIFIKATION (5 af 8)

På vej mod fremtiden

 

Identifikation-06-Ginny-DeAngelis

 

I den nuværende periode er menneskeheden nået ud til stjernerne, den er dykket ned til de dybeste steder af havene, og den bruger internettet som et transformerende redskab, der omsætter viden til en prisbillig handelsvare, der er overalt og tilgængelige for alle. Telekonferencer har øget effektiviteten, produktiviteten, reduceret omkostningerne og har plantet menneskehedens bevidsthed i en rodfæstet erkendelse af direkte og omgående forbindelse. Det er et materialiseret skridt i retning af den telepatiske forbindelse, der omtales i utallige åndsvidenskabelige tekster.

De Forenede Nationers udviklingsmål, klimamålsætninger og diplomatiske forhandlinger om globale emner, har fået ny energi og fremdrift, og det indikerer en voksende global bevægelse mod syntese, forening og helhed, som støttes af det grundlæggende arbejde i nutidens esoteriske grupper, hvis de har en klar identitet.

Esoterisk arbejde, som udføres i stort omfang på de indre, usynlige planer, realiseres også som gruppearbejde i det ydre. Eksempelvis ser man IDEO, et internationalt designfirma med innovationsrådgivning, der er grundlagt i Palo Alto, Californien, USA, og firmaets mission er at skabe menneskevenligt design specielt til de mennesker, der har mest brug for det – dvs. mennesker, der lider under fattigdom. IDEO er gået sammen med non-profit organisationer, sociale virksomheder og fonde for at skabe løsninger på verdens tungeste fattigdomsrelaterede udfordringer. Grameen Bank[1] blev verdenskendt for sit banebrydende arbejde med mikrolån, som er blevet en model for den amerikanske kongres, som fortsat finansierer et indenlandsk mikrolåneprogram. Det er bare et par eksempler, men der er naturligvis mange mange flere, og det bekræfter, at der er en spirende folkestemning, der forsøger at opveje fortidens ubalancer. Den planetariske rækkevidde er mulig på grund af det verdensomspændende internet, som er en global platform – og udviklingen af internettet er stadig kun lige begyndt.

 

 

_________________________________

[1] Læs også artiklen om Muhammad Yunus og Grameen Bank på VisdomsNettet: YUNUS - EN FRONTLØBER

_________________________________

Artikel-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis
Download-fil: IDENTIFIKATION - Ginny M. DeAngelis


Artikel-Identifikation-Ginny-M-DeAngelis
Læsefil med vendbare sider: IDENTIFIKATION