Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVAD SER CLAIRVOYANTE?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvad-ser-clairvoyante-Kenneth-Sørensen

HVAD SER CLAIRVOYANTE? (4 af 7)


Det er blevet populært at konsultere clairvoyante. Men de færreste er klar over, at clairvoyante og andre terapeuter med psykiske evner kun ser toppen af isbjerget.

HVAD SER CLAIRVOYANTE? (4 af 7)

Den astrale genpart

 

Hvad-ser-clairvoyante-06-Kenneth-Sørensen

 

En gylden regel siger, at når man iagttager en farve, en form og et fænomen på astralplanet, som modsvares af eller er en kopi af genstande, der findes på det fysiske plan, så iagttager man et fænomen, der kaldes ”den astrale genpart”. Alle former manifesteres indefra og ud – oppefra og ned – eller fra finere stof til grovere og tættere. På astralplanets lavere underplaner findes der derfor nøjagtige kopier af alt, hvad der eksisterer på det fysiske plan – men desuden er der forvrængede former af tilstande fra højere planer.

Hvad-ser-clairvoyante-07-Kenneth-SørensenDet kan udvides til at omfatte alle typer af konkrete former. Når den clairvoyante ser noget, der ligner fysiske former, så kan det enten være den astrale genpart, eller det kan være astrale tankeformer, som bl.a. består af alt, hvad menneskeheden har forestillet sig og begæret i tidernes lange løb. Det rækker fra middelaldermenneskets dystre djævlefantasier til religiøse fantasiforestillinger om himmelske byer, hvor gaderne er brolagt med guld, og hvor de rettroende underholdes af harpespillende engle. Set i det perspektiv forstår man, hvorfor astralplanet kaldes illusionsplanet. Alt hvad mennesket gennem årtusinder har forestillet sig, fantaseret om, drømt om, begæret og håbet på har antaget form på astralplanet. Og for den clairvoyante er det særdeles vanskeligt at skelne mellem fantasiformer og astralplanets virkelige objekter.

Artikel-Hvad-ser-clairvoyante-Kenneth-Sørensen
Download-fil: HVAD SER CLAIRVOYANTE? - Kenneth Sørensen


Artikel-Hvad-ser-clairvoyante-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: HVAD SER CLAIRVOYANTE?