Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVAD SER CLAIRVOYANTE?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvad-ser-clairvoyante-Kenneth-Sørensen

HVAD SER CLAIRVOYANTE? (6 af 7)


Det er blevet populært at konsultere clairvoyante. Men de færreste er klar over, at clairvoyante og andre terapeuter med psykiske evner kun ser toppen af isbjerget.

HVAD SER CLAIRVOYANTE? (6 af 7)

Clairvoyante kan se beboere

på astralplanet

 

Til alle de omtalte fænomener skal der tilføjes astralplanets store skare af astrale beboere. De er enten trådt ud af fysisk inkarnation, eller er på vej ned for at blive født ind i den fysiske verden. Clairvoyante vil også se mennesker, som har forladt deres fysiske kroppe under søvnen, og som nu mere eller mindre bevidst bevæger sig rundt på astralplanet. Nogle deltager i undervisningen ved nogle af de mange undervisningssteder. Filmen: What Dreams May Come med Robin Williams i hovedrollen er en glimrende fremstilling af livet på astralplanet.

Afdøde på astralplanet ændrer sig stort set ikke, efter at de har forladt den fysiske verden. De beliver stadig et astrallegeme – følelsernes legeme – som er forudsætningen for deres tilstedeværelse på astralplanet, og derfor vil alle deres sædvanlige selvskabte følelser og begær stadig påvirke dem via astrallegemet. På astralplanet er der derfor mennesker, som både er intelligente og uintelligente, åndeligt aspirerende og materialistisk orienteret – gode og onde – nøjagtig som i den fysiske verden. Mennesker ændrer sig ikke, bare fordi de dør. De har stadig de samme interesser, som da de levede i den fysiske verden, og mange har vanskeligt ved at forstå, at de stadig er levende og befinder sig i en ny tilstand. De er ofte følelsesmæssigt bundet til det fysiske liv, og derfor opsøger de alle de kendte steder, som før den fysiske død gav dem glæde og identitet. De forsøger desuden at skabe kontakt til de mennesker, de kendte, og som fortsat er inkarneret i fysiske legemer. I åndsvidenskaben kaldes den type astrale mennesker for ”jordbundne sjæle”.

 

Hvad-ser-clairvoyante-09-Kenneth-Sørensen

 

Det psykiske medie, der har tilstrækkelig udviklet clairvoyance (klarsyn) eller clairaudience (klarhørelse), vil være i stand til at kommunikere med mennesker på astralplanet, vejlede dem og selv blive vejledt, som om de afdøde stadig befandt sig på det fysiske plan.

Det psykiske medie vil også se mange astrale lig (aflagte astrallegemer). De omtales i åndsvidenskaben som skygger og skaller. De befinder sig i mange stadier af opløsning. De astrale skygger og skaller svarer til det efterladte fysiske legeme, for mennesket dør også det, der kaldes ”den anden død”, hvor astrallegemet forlades af de sjæle, der går videre til næste og højere eksistensplan – mentalplanet. Senere forlader mennesket også mentallegemet og mentalplanet, og vender til sidst tilbage til sjælens eget bevidsthedsplan på kausalplanet.

Clairvoyante ser de visuelle sansninger, der eksisterer på astralplanet, mens clairaudiente hører de lyde, der skabes i de indre verdener. C.W. Leadbeater har i sin bog Astralplanet[1] givet en detaljeret beskrivelse af de fænomener, der kan iagttages på astralplanet – forudsat at de metafysiske evner er tilstrækkeligt udviklede.

 

 

_________________________________

[1] Link til C.W. Leadbeaters gratis e-bog: ASTRALPLANET

_________________________________

Artikel-Hvad-ser-clairvoyante-Kenneth-Sørensen
Download-fil: HVAD SER CLAIRVOYANTE? - Kenneth Sørensen


Artikel-Hvad-ser-clairvoyante-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: HVAD SER CLAIRVOYANTE?