Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INTUITION - DEN NYE TIDSALDERS VIGTIGSTE EVNE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Intuition-den-nye-tidsalders-evne-Erik-Ansvang

INTUITION - DEN NYE TIDSALDERS VIGTIGSTE EVNE (10 af 10)


Intuition er ikke bare en udefinerbar fornemmelse, Ægte intuition er evnen til at kontakte højere virkeligheder.

INTUITION - DEN NYE TIDSALDERS VIGTIGSTE EVNE (10 af 10)

Direkte erkendelse

 

Den indre kilde til fremtidens idéer udspringer fra den iboende intuition. I denne periode, hvor menneskeheden konfronteres med så mange kriser, vækkes den i mange mennesker. Intuitionens rolle er afgørende, for den oplyser alt, som er sandt og livsbekræftende. Den bygger broer mellem den indre og den ydre verden. Ægte intuition kaldes "direkte viden", for den viser sig spontant og uforfalsket. Den kaldes også "den højeste visdom", for den vækker menneskets bevidsthed om tilstedeværelsen af sjælen i alt levende. I intuitionen kan man fange et glimt af det liv og lys, der stråler fra hvert atom. Via intuitionen kan man erfare en transformation af sanserne, og den indtræder, når en dyb sandhed opstår som en direkte erkendelse.

Fremtidens livsværdier

Når sande idéer på denne måde strømmer ind i menneskets turbulente verden, vil intuitionen gøde jorden for væksten af åndelige værdier. Fremtidens livsværdier vil blive et resultat af, at denne sans bliver væsentligt mere aktiv i tiden, der kommer. Livsværdierne vil vende sig fra materialismen med dens forherligelse af egoismen, konkurrencen, grådigheden, det overfladiske og det kortsigtede. En mere intuitiv menneskehed vil ganske enkelt være mere moden. Fremtidens menneske er ikke alene en forbruger. Det lever ikke uden hensyn til fremtidige generationer.

Åndsvidenskabens teorier om intuitionen vil i fremtiden blive en direkte erkendelse hos de mange, der arbejder med ægte åndelige kræfter. At det er menneskeligt muligt, er demonstreret af Dalai Lama. Han er en utrættelig fortaler for medfølelse og ansvarsfølelse. Han har konstant opfordret menneskeheden til at lære både af de konstruktive og de destruktive erfaringer. Han har sigt:

 

"I det nye årtusinde vil mennesket udtrykke

større holisme, åbenhed og fremsynethed."

 

Intuitiv erkendelse er en oplevelse af enhed. I intuitionens lys vil man indse, at de rigtige løsninger på nutidens kriser afhænger af, om den vej, man vælger, er brolagt med viljen-til-det-gode, upersonlig kærlighed og medfølelse.

 

Intuition-den-nye-tidsalders-evne-15-Erik-Ansvang

Artikel-Intuition-den-nye-tidsalders-evne-Erik-Ansvang
Download-fil: INTIUTION - Erik Ansvang


Artikel-Intuition-den-nye-tidsalders-evne-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: INTIUTION