Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INTUITION - DEN NYE TIDSALDERS VIGTIGSTE EVNE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Intuition-den-nye-tidsalders-evne-Erik-Ansvang

INTUITION - DEN NYE TIDSALDERS VIGTIGSTE EVNE (7 af 10)


Intuition er ikke bare en udefinerbar fornemmelse, Ægte intuition er evnen til at kontakte højere virkeligheder.

INTUITION - DEN NYE TIDSALDERS VIGTIGSTE EVNE (7 af 10)

Det begynder med selverkendelse

 

Intuition-den-nye-tidsalders-evne-10-Erik-Ansvang

 

For at øge sensitiviteten og intuitionen, må man stå ansigt til ansigt med sig selv. Man må ærligt vurdere, hvilke karaktersvagheder, vaner, ambitioner og separatistiske tendenser, der står i vejen for den åndelige udvikling. Løsningerne vil vise sig på mange måder, men man bør altid fortolke responsen i sjælens lys, og den vil uundgåeligt præsentere svaret på en måde, der ansporer til et aktivt samfundsengagement, sådan at man medvirker til at skabe en bedre verden.

Åndsvidenskaben anviser den mest effektive metode til udvikling af intuitionen. Her kan man læse, at det første udtryk for intuitiv forståelse er tolerance. Det skyldes, at det essentielle i intuitionens natur er syntese – dvs. en forståelse af livets inklusivitet og en erkendelse af alle levende væseners behov. Tolerance rummer evnen til at afvise alt det, der skaber barrierer.

 

Intuition-den-nye-tidsalders-evne-11-Erik-Ansvang

 

Glimt at inspiration

Hvis man utrætteligt prøver at leve i overensstemmelse med sine højeste værdier, bliver man mere og mere sensitiv over for sin egen intuition. Man modtager måske en idé, der opleves som usædvanlig klar og vís, og man fornemmer, hvordan man kan være til gavn for andre. Det kan komme som et flygtigt glimt. Hvis man griber disse glimt af højere idéer eller idealer og handler efter dem på en måde, der gavner andre, vil man med tiden opdage, at man bliver mere og mere uselvisk, og man modtager mere og mere inspiration – og intuitionen vokser og udfolder sig.

Imagination er vejen til øget intuition

Forestillingsevnen eller imaginationen er sædekornet til denne blomst. Idéer manifesterer sig ved hjælp af imagination. Først opfanges idéen af intuitionen, men herefter skal man forestille sig idéen ved at gennemtænke den, og derved begynder idéen at tage form.

Indtil man begynder at meditere, eller af andre grunde bliver fuldt bevidst om sine tankeprocesser, er man i det store hele ubevidst om, hvordan imaginationsevnen former oplevelser og erfaringer i livet. Hvis man har "dagdrømme", der er negative, fyldt med angst og frygt eller fuld af skadelige billeder, fungerer de som en magnet, der tiltrækker negativitet. Hvis forestillingerne i stedet er fyldt med humanitære projekter, løftes bevidstheden, og energierne flyder derhen, hvor bevidstheden er fokuseret. Derfor kan man bruge sin skabende imagination til at opbygge billeder af rigtige menneskelige relationer, fred og harmoni, og derved styrker man disse kvaliteter både i sig selv og i omgivelserne. Desuden fremkalder man respons fra højere bevidsthedsniveauer. Når man kultiverer sin skabende imagination på denne måde, styrker man samtidig intuitionen.

Hos højt udviklede mennesker med en ekstraordinær intuitiv modtagelighed kan det se ud, som om visioner og idéer strømmer ubesværet ind i hjernebevidstheden. Disse mennesker formår åbenbart at bygge en bro mellem den åndelige og den dagligdags forståelse af livet. Men uanset hvor ubesværet processen ser ud, så er den opnået ved hårdt arbejde, og den er en belønning for en lang åndelig livsførelse. Et åndeligt talent af denne karat er altid udtryk for en betydelig udvidelse af bevidstheden, og den kommer altid til udtryk til gavn for menneskeheden.

Artikel-Intuition-den-nye-tidsalders-evne-Erik-Ansvang
Download-fil: INTIUTION - Erik Ansvang


Artikel-Intuition-den-nye-tidsalders-evne-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: INTIUTION