Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INTUITION - DEN NYE TIDSALDERS VIGTIGSTE EVNE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Intuition-den-nye-tidsalders-evne-Erik-Ansvang

INTUITION - DEN NYE TIDSALDERS VIGTIGSTE EVNE (9 af 10)


Intuition er ikke bare en udefinerbar fornemmelse, Ægte intuition er evnen til at kontakte højere virkeligheder.

INTUITION - DEN NYE TIDSALDERS VIGTIGSTE EVNE (9 af 10)

Alt er et resultat af samarbejde

 

Intuition-den-nye-tidsalders-evne-13-Erik-Ansvang

 

Ud fra denne erkendelse vågner endnu en forståelse. Det bliver efterhånden lysende klart, at ethvert initiativ på et hvilket som helst område i livet, som indebærer et positivt skift i bevidstheden og resulterer i løsninger på essentielle problemer, i virkeligheden er et resultat af samarbejde eller gruppearbejde. Her er et eksempel. Hvem er det, der skriver de bøger, som introducerer menneskeheden for nye visioner? Det er de forfattere, der er i stand til at opfange idéer, som er gennemsyret af fremtidens ånd. De formår at omsætte idéerne til ord – idéer, der påvirker menneskers tænkning og flytter grænserne for menneskehedens forståelse, holdninger og værdier. I dette tidlige stadie er den nye indsigt for subtil − for forfinet − til at den kan opfattes og integreres i menneskets dagsbevidsthed.

Umiddelbart ligner forfatterskabet en solopræstation, men det er ikke tilfældet. En forfatter tryller ikke nye idéer ud af den blå luft. De strømmer ind i forfatterens bevidsthed fra højere bevidsthedsniveauer, hvor oplyste skikkelser har undfanget dem, magnetiseret dem og gjort dem tiltrækkende for menneskehedens tænkere. Alle ydre bedrifter, der rummer ægte værdier til gavn for menneskeheden og planeten, har dette indre modstykke. Som regel sker dette samarbejde mellem den indre og den ydre verden ubevidst for modtageren, men kreative mennesker, der benyttes som forbindelsesled til menneskelivet, har en oplevelse af indstrømmende inspirative kræfter i forbindelse med den åbenbaring, der førte til de nye tanker og idéer.

 

Intuition-den-nye-tidsalders-evne-14-Erik-Ansvang

 

Solopræstationer eksisterer ikke

I den ydre verden er det indlysende, at enhver bemærkelsesværdig præstation altid er resultatet af en eller anden form for samarbejde. Den er et resultat af, at flere mennesker har investeret både tanker og arbejde i den aktuelle indsats. Det er ganske vist som regel et enkeltindivid, der skriver den bog, som skaber gennembruddet. Det er enkeltpersoner, der står med hæderen og berømmelsen – eller kritikken og latterliggørelsen. Men mange personer, både kendte og ukendte for forfatteren, har deres andel i det endelige værk. Disse mennesker har skabt fundamentet og bygget mange af de trin, der førte den ene til toppen. De har skabt forudsætningerne for, at den intuitive indsigt overhovedet var mulig. 

Artikel-Intuition-den-nye-tidsalders-evne-Erik-Ansvang
Download-fil: INTIUTION - Erik Ansvang


Artikel-Intuition-den-nye-tidsalders-evne-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: INTIUTION