Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ALICE ANN BAILEY
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Alice-Ann-Bailey-pioner-Erik-Ansvang

ALICE ANN BAILEY (9 af 9)


I åndsvidenskaben er der en markant skikkelse - Alice A. Bailey. Hun var kanal for den tibetanske mester Djwhal Khul, og fra ham modog hun 12.000 sider avanceret esoterisk materiale.

ALICE ANN BAILEY (9 af 9)

Lucis Trust & The Arcane School

 

Alice-Ann-Bailey-13-åndsvidenskabelig-tænker-og-pioner

 

Både Alice og Foster Bailey fortsatte som medlemmer af Det Teosofiske Samfund, men de var tvunget til at danne deres egen organisation − Lucis Trust. Det skete i 1923. Lucis Trust har siden fungeret som en paraplyorganisation både for udgivelsen af Bailey-bøgerne på engelsk, men også for Alice A. Baileys egen esoteriske skole, The Arcane School, som hun også grundlagde i 1923. Arcane School har i dag et verdensomspændende undervisningssystem på syv sprog. I 1932 blev den internationale Goodwill-bevægelse grundlagt, og allerede i 1939 havde den spredt sig til 19 lande. I 1937 indledtes det verdensomspændende triangelaktiviteter.

 

Alice-Ann-Bailey-17-åndsvidenskabelig-tænker-og-pioner

Alice A. Bailey brød på denne måde med Det Teosofiske Samfund. Alice og Foster Bailey gjorde sig fri, og det var her, Foster Bailey fungerede som den økonomiske og organisatoriske leder, da Alice A. Bailey udgav sine mange bøger med de tusindvis af sider med koncentreret, åndsvidenskabeligt stof – stof, som først for alvor i dag er ved at præge verden. Hvis man ser på nutidens mange esoteriske bevægelser, kan man konstatere, at Tibetanerens lære vinder frem med en ufattelig hast. Flere og flere betragter Alice A. Baileys arbejde som et naturligt grundlag for deres livsholdning.

 

Alice-Ann-Bailey-14-åndsvidenskabelig-tænker-og-pioner

 

1949: Alice A. Bailey døde

Alice A. Bailey døde kort tid efter færdiggørelsen af det enorme litterære værk. Det skete i 1949. Og derefter måtte Foster Bailey løfte arven. Ikke sådan at det nu var ham, der kommunikerede med Tibetaneren, for budskaberne var givet. Han førte Lucis Trust og Arcane School videre indtil han døde i 1970’erne. Så overtog hans nye kone Mary Bailey ledelsen indtil hun døde.

 

Alice-Ann-Bailey-15-åndsvidenskabelig-tænker-og-pioner

 

Der findes teknikker, som gør det muligt for mænd og kvinder at opnå viden om og forståelse af lys, kærlighed og formålet med guddommelighed. Og man kan lære at anvende disse åndelige energier til gavn for menneskeheden for at fremskynde udviklingen af menneskehedens evolution. Mange har allerede betrådt vejen. De giver vejledning, love og regler for fremskridt på udviklingsvejen – en vejledning, der er klassificeret efter den studerende aspirants behov og åndelige status.

 

Alice-Ann-Bailey-16-åndsvidenskabelig-tænker-og-pioner

 

Discipelskole

I dag eksisterer både Lucis Trust og Arcane School. Enhver, der er interesseret i at komme ind i denne meditations- og studieskole – eller discipelskole – kan søge om optagelse.

 

Alice-Ann-Bailey-18-åndsvidenskabelig-tænker-og-pioner

 

 

_________________________________

Lucis Trust: www.lucistrust.org

_________________________________

Artikel-Alice-A-Bailey-Åndsvidenskabelig-pioner
Download-fil: ALICE ANN BAILEY - tænker og pioner - Erik Ansvang


Artikel-Alice-A-Bailey-Åndsvidenskabelig-pioner
Læsefil med vendbare sider: ALICE ANN BAILEY - tænker og pioner