Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

PYRAMIDEGÅDER & TEMPELMYSTERIER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Pyramidegåder-&-Tempelmysterier-Ansvang-&-Mollerup

PYRAMIDEGÅDER & TEMPELMYSTERIER


Egypterne havde ikke en generel hensigt om hemmeligholdelse af sandheden, og bogen kan derfor afdække et naturligt forhold mellem tilsløring og afsløring.

PYRAMIDEGÅDER & TEMPELMYSTERIER

PYRAMIDEGÅDER &

TEMPELMYSTERIER

 

Egyptens Mysterier i Nyt Lys
Bind I

Af Erik Ansvang & Thora Lund Mollerup

 

Bogudgivelser-Pyramidegåder-&-Tempelmysterier

PYRAMIDEGÅDER & TEMPELMYSTERIER

Bind I

344 sider - 220 farveillustrationer - fornemt indbundet

Kr. 399,-

 

Trilogien-Egyptens-mysterier-i-nyt-lys-01

 

 

Lidt om indholdet i bind I:

 

Hvad er tro, og hvad er viden om pyramiderne?

Hvad symboliserer pyramiderne?

Kan Sfinksens gåde afsløres?

Fik faraoner og neofytter pyramideindvielser?

Hvordan foregik indvielsesprøverne?

 

Mange oplysninger indikerer, at Atlantis-teorien er andet og mere end en myte, og åndsvidenskabelige kilder kan føje mange overbevisende detaljer til hypotesen. Når forskere fortæller om pyramiderne, får man det indtryk, at de gældende teorier hviler på et solidt, historisk fundament, men teorierne er blot hypoteser. Man ved reelt ikke, hvem der byggede pyramiderne, hvornår, hvordan og hvorfor? Men åndsvidenskaben giver alternative forklaringer.

De gamle egyptere ønskede at åndeliggøre Jorden ved at “bringe” himlen ned på Jorden. Egypten skulle være en nøjagtig kopi af det kosmiske eller guddommelige forbillede, og denne tanke er muligvis nøglen til at finde pyramidernes rigtige alder. Pyramidens enkelte elementer og pyramiden i sin helhed rummer dyb symbolik. Studiet af de mange geometriske symboler, den rummer, vil afsløre, at når der tales om pyramidesymbolik, tales der om åndelige forhold og principper - om en åndelig opbygning af bevidstheden.

I tusinder af år blev der udført mystiske indvielsesceremonier mellem Sfinksens poter. Neofyttens pilgrimsrejse fortsatte i et underjordisk tempel, som fører ind til et skjult gangsystem, der igen fører til de store pyramider, hvor resten af indvielsen fandt sted i pyramidens forskellige kamre. De hemmelige indvielser studeres på grundlag af de gamle egypteres egne beskrivelser i de såkaldte Pyramidetekster. Unas-pyramiden fortæller i symbolske og klare detaljer om et indvielsesritual, som egypterne kaldte Heb Sed-ceremonien. Egyptens mysterier var dybt hemmelige, men åndsvidenskabens forskere har løftet sløret og givet informationer om indvielsesritualernes midler og mål. En lukket grav er til fysisk døde mennesker. Den åbne grav er til levende mennesker, som i indvielsesprocessen får en ud-af-kroppen-oplevelse. De oplever døden og livet i den usynlige verden, men til sidst vender de tilbage til det fysiske legeme.

Det endelige mål for mennesket på den indre rejse er forening med det usynlige men virkelige guddommelige ophav. Der er således ikke tale om en gud uden for mennesket, for det kan kun møde gud i sit indre – i sit eget guddommelige ophav.

 

INDHOLD:

 

Forord

 

01. Introduktion

I bogen benyttes ord og begreber fra den moderne åndsvidenskab, der tillige udgør fundamentet til forståelse af de gamle egypteres tænkning og symbolik

02. Egypten - et atlantisk væksthus

Mange oplysninger indikerer, at Atlantis-teorien er andet og mere end en myte, og åndsvidenskabelige kilder kan føje mange overbevisende detaljer til denne hypotese.

03. Tro og viden om de store pyramider

Når forskere fortæller om pyramiderne, får man det indtryk, at de gældende teorier hviler på et solidt, historisk fundament, men teorierne er blot hypoteser. Man ved reelt ikke, hvem der byggede pyramiderne, hvornår, hvordan og hvorfor? Men åndsvidenskaben giver alternative forklaringer.

04. Himlen på Jorden

De gamle egyptere ønskede at åndeliggøre Jorden ved at løfte Himlen ned på Jorden. Egypten skulle være en nøjagtig kopi af det kosmiske eller guddommelige forbillede, og denne tanke er muligvis nøglen til at finde pyramidernes rette alder.

05. Pyramidesymbolik

Pyramidens enkelte elementer og pyramiden i sin helhed rummer dyb symbolik. Studiet af de mange geometriske symboler, den rummer, vil afsløre, at når der tales om pyramidesymbolik, tales der om åndelige forhold og principper - om en åndelig opbygning af bevidstheden.

06. Sfinksens gåde

I tusinder af år blev der udført mystiske indvielsesceremonier mellem Sfinksens poter. Neofyttens pilgrimsrejse fortsatte i et underjordisk tempel, som fører ind til et skjult gangsystem, der igen fører til de store pyramider, hvor resten af indvielsen fandt sted i pyramidens forskellige kamre.

07. Faraoners pyramideindvielser

De hemmelige indvielser studeres på grundlag af de gamle egypteres egne beskrivelser i de såkaldte Pyramidetekster. Unas-pyramiden fortæller i symbolske og klare detaljer om et indvielsesritual, som egypterne kaldte Heb Sed-ceremonien.

08. Neofytters pyramideindvielser

Egyptens mysterier var dybt hemmelige, men åndsvidenskabens forskere har løftet sløret og givet informationer om indvielsesritualernes midler og mål. Dette kapitel er en rejse gennem mysteriernes grader og prøver, som foregik i pyramidernes indvielseskamre.

09. Den åbne gravs mysterie

En lukket grav er til fysisk døde mennesker. Den åbne grav er til levende mennesker, som i indvielsesprocessen får en ud-af-kroppen-oplevelse. De oplever døden og livet i den usynlige verden, men til sidst vender de tilbage til det fysiske legeme.

10. Egyptens dramatiske indvielsesprøver

Indvielserne var Egyptens uddannelsessystem, og positioner i samfundet var nært knyttet til indvielsernes grader. Uddannelsen fra neofyt til præst beskrives fra grad til grad - fra indvielse til indvielse.

11. Indvielsestemplet

Grundtemaet i tempelarbejdet var Osiris, Horus og Isis, der svarer til kristendommens Fader, Søn og Helligånd og åndsvidenskabens tre aspekter: Liv, bevidsthed og legeme. Osiris symboliserer død og genfødsel, mens gudetriaden repræsenterer menneskets højere bevidsthed.

12. Tempelindvielse

Det endelige mål for mennesket på den indre rejse er forening med det usynlige men virkelige guddommelige ophav. Der er således ikke tale om en gud uden for mennesket, for det kan kun møde gud i sit indre - i sit eget guddommelige ophav.

13. Lyset og lysbringere

Fremskredne sjæle inkarnerer med mellemrum for at vise vejen tilbage fra mørke til lys. En af dem var lysbringeren Tehuti. Han var den første, der forkyndte: ”Jeg er verdens lys”. Ifølge religionerne venter verden igen på en Verdenslærer.

14. Corpus Hermeticus

I nutiden kan søgende mennesker få kontakt med åndsvidenskabens esoteriske lære gennem både lærere og bøger. Sådan var det også i det gamle Egypten. De gamle egyptere havde hellige skrifter, som bistået af hierofanter (lærere) kunne åbne dørene for en dybere forståelse af livets store mysterier for neofytter.

Indeks

 

Lemuel-Books-Logolinje

www.lemuelbooks.dk

Kontaktoplysninger:

Logo-Lemuel-Books-Esoterisk-litteratur-og-frimurer-litteratur

Lemuel Books ApS

Mejlgade 28, gården
DK - 8000 Aarhus C

Telefon: +45 - 21 83 14 47

e-Mail: admin@lemuelbooks.com
Website: www.lemuelbooks.dk

Artikel-Bogudgivelser-Pyramidegåder-&-Tempelindvielser
PYRAMIDEGÅDER & TEMPELMYSTERIER - Erik Ansvang & Thora Mollerup


Kan købes hos Lemuel Books