Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LEKTØRUDTALELSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lektørudtalelse

LEKTØRUDTALELSE


Bogen er en udfordring til naturvidenskaben. Fremstillingen er den mest omfattende, seriøse og velunderbyggede, jeg endnu har set.

LEKTØRUDTALELSE

LEKTØRUDTALELSE

 

Bogudgivelser-Pyramidegåder-&-Tempelmysterier

Lektørudtalelse (07/48) 2 697 485 2 (H) 127

DBC

Pyramidegåder & Tempelmysterier / Erik Ansvang & Thora Lund Mollerup. - Lemuel Books. - 341 sider. - (Egyptens mysterier i nyt lys ;

1). - DK 91.21

Anvendelse/målgruppe/niveau

Bogen er henvendt til den voksende gruppe mennesker med interesse for esoteriske spørgsmål. Der er tale om åndsvidenskab på et forholdsvis avanceret niveau, men bogen vil i kraft af sit emne formentlig nyde en vis efterspørgsel, idet den også vil kunne anvendes som forberedelse til en spirituel Egypten-rejse.

Beskrivelse

De 2 forfattere kalder sig åndsvidenskabsforskere og har sammen studeret, rejst og boet i Egypten, hvor de har udforsket de egyptiske oldtidsminder ud fra en esoterisk vinkel. De bruger i nogen grad kræfter på den stående diskussion mellem natur- og åndsvidenskab. Bogen som sådan kan betragtes som en udfordring til naturvidenskaben. Bl.a. drages naturvidenskabens teorier om bygningen af pyramiderne stærkt i tvivl. Åndsvidenskaben handler derimod ikke om beviser, men erkendelser. Fremhæves skal bogens meget smukke og righoldige illustrationsmateriale gengivet i flot teknisk kvalitet.

Sammenligning

Pyramiderne og andre oldegyptiske værker har lejlighedsvis været genstand for skriverier i den mystiske afdeling. Denne fremstilling er den mest omfattende, seriøse og velunderbyggede, jeg endnu har set.

Konklusion

En flot og gennemarbejdet bog, der med udgangspunkt i de egyptiske oldtidsminder, symbolik og mytologi trækker åndsvidenskabelige linjer tilbage til Atlantis og frem til nutiden. Tankegodset, den formidler, er ret avanceret, men blødt op af det usædvanligt flotte illustrationsmateriale. I kontrast hertil et noget mindre appellerende omslag. Den vil blive fulgt op af et bind 2.

Ellen Lind Jensen

Artikel-Bogudgivelser-Pyramidegåder-&-Tempelindvielser
PYRAMIDEGÅDER & TEMPELMYSTERIER - Erik Ansvang & Thora Mollerup


Kan købes hos Lemuel Books