Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

WESAK-LEGENDEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Wesak-legenden

WESAK-LEGENDEN (4 af 5)


Den tibetanske mester Djwhal Khul oplyser, at ingen pris er høj at betale med henblik på at være til nytte for Hierarkiet ved fuldmånen under Wesak-ceremonien.

WESAK-LEGENDEN (4 af 5)

Gautama Buddha

 

Derefter lægger Kristus − nogle få minutter før fuldmåne − igen den flammende stav på stenen. Alles blik er rettet mod stenen.

 

Wesak-legenden-05

 

Kort tid før det nøjagtige fuldmånetidspunkt dukker der i det fjerne et lyspunkt op på den blå himmel, og det kommer langsomt nærmere, bliver tydeligere og forvandler sig til herren Gautama Buddhas strålende skikkelse. Gautama Buddha sidder med benene over kors i en safrangul klædning, badet i en overvældende skønhed af strålende lys og farve og med den højre hånd løftet til velsignelse. Hans ansigt udtrykker en guddommelig ro og styrke, visdom og kærlighed. Men det smukkeste er Buddhas aura. Skikkelsen er omgivet af et lys, der er så stærkt og blændende, at øjnene næsten ikke kan holde ud at se på det. Auraen består af koncentriske cirkler. Uden om det blændende lys ses en strålende ring af ultramarin, en glødende og gylden gul, en dyb højrød, en sølvskinnende hvid og en smuk purpur. Uden for cirklerne og vinkelret på dem stråler en blanding af alle farverne med glimt af grønt og violet.

 

Wesak-legenden-06

 

Da han når et punkt oven over stenen og overskygger de tre herrer, der nu står tæt ved stenen, intonerer Kristus et mantra, der kun siges denne ene gang om året − og alle i dalen bøjer hovedet.

Denne påkaldelse skaber en kraftfuld energistrøm, der går gennem aspiranternes, disciplenes og de indviedes hjerter og sind og når Planetlogos selv. Det er årets helligste øjeblik − dette øjeblik hvor menneskeheden og guddommen forbinder sig med hinanden. På det præcise fuldmånetidspunkt overfører “Den Oplyste” 1. stråle energi til Kristus. Kristus modtager den og omdanner den til viljen-til-det-gode − ubetinget kærlighed.

Artikel-Wesak-legenden-Meditation
Download-fil: WESAK-LEGENDEN


Artikel-Wesak-legenden-Meditation
Læsefil med vendbare sider: WESAK-LEGENDEN