Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

WESAK-CEREMONIEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Wesak-ceremonien-C-W-Leadbeater

WESAK-CEREMONIEN (1 af 9)


Tidspunktet for udstrømningen af Buddhas kraft er fuldmånen i indernes Vaisakh eller Wesak i april eller maj - dvs. ved fuldmåne i Tyrens stjernetegn.

WESAK-CEREMONIEN (1 af 9)

W E S A K

CEREMONIEN

Buddha-højtiden

 

Af C.W. Leadbeater
Fra The Masters and The Path

(Oversættelse og redigering Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) 

 

Wesak-Buddha-højtiden

Du kan frit downloade "WESAK-CEREMONIEN" af C.W. Leadbeater. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

W E S A K

CEREMONIEN

Buddha-højtiden

 

 Wesak-ceremonien-01-C-W-Leadbeater

 

Buddhas tilsynekomst

Tidspunktet for den fantastiske udstrømning af Gautama Buddhas specielle krafttype er fuldmånen i den indiske måned Vaisakh eller Wesak, som normalt svarer til maj. Det, der fejres, er alle de vigtige begivenheder i Buddhas sidste fysiske liv, hans fødsel, hans opnåelse af Buddha-værdig­heden og hans afsked med det fysiske legeme.

I relation til dette besøg − og helt uden forbindelse med dets enorme åndelige betydning − udføres en eksoterisk ceremoni på det fysiske plan, hvor Gautama Buddha faktisk viser sig for en skare almindelige pilgrimme. Om han faktisk viser sig for pilgrimmene, er imidlertid ikke sikkert. De knæler alle i det øjeblik, Buddha kommer til syne, men det kan blot være en efterligning af mestrene og deres elever, som også knæler, fordi de virkelig ser herren Gautama Buddha. Det er sandsynligt, at i det mindste nogle af pilgrimmene selv har set ham, for kendskabet til ceremonien er udbredt blandt buddhisterne i Centralasien, og den omtales som "tilsynekomsten af Buddhas skygge" eller afspejling, og traditionelle beretninger af den art er som regel temmelig nøjagtige.

Så vidt man kan se, er der ingen grund til at et menneske, som tilfældigvis er i nærheden på det tidspunkt, ikke skulle kunne deltage i ceremonien. Der gøres tilsyneladende ingen forsøg på at begrænse antallet af tilskuere, på trods af at man hører historier om, hvordan grupper af pilgrimme har vandret rundt i årevis uden at finde stedet.

Alle medlemmer af Det Store Hvide Broderskab − bortset fra Sanat Kumara og hans tre disciple − deltager normalt i denne ceremoni, og der er ingen grund til, at man ikke kan være til stede i sit astrallegeme. De, der er blevet betroet denne hemmelighed, plejer normalt at arrangere det sådan, at deres fysiske krop lægges til at sove ca. en time før det nøjagtige fuldmånetidspunkt og ligger uforstyrret indtil omkring en time efter.

Artikel-Wesak-Buddha-højtiden
Download-fil: WESAK-CEREMONIEN - C.W. Leadbeater


Artikel-Wesak-Buddha-højtiden
Læsefil med vendbare sider: WESAK-CEREMONIEN