Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN MYSTISKE AKKORD
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-mystiske-akkord-Leadbeater

DEN MYSTISKE AKKORD (2 af 6)


Menneskets kræfter og kvaliteter manifesteres som vibrationer, der kan kaldes en grundtone, som sendes ud i hvert legeme.

DEN MYSTISKE AKKORD (2 af 6)

Årsag og virkning

 

Den-mystiske-akkord-03-Leadbeater

 

Uanset om mennesket sover eller er vågen, levende eller død, er grundtonen den samme, og man kan altid finde det. Hvordan er det muligt? Hvad er forklaringen på, at et menneske kan befinde sig på de indre planer, hvor det ikke har hverken astrallegeme eller æterlegeme, og alligevel udsender det den karakteristiske lyd? Så længe kausallegemet eksisterer, er det altid forbundet med de permanente atomer, som hver især er tilknyttet de enkelte eksistensplaner. Uanset hvor mennesket befinder sig i sit kausallegeme, bærer det sin akkord eller grundtone med sig, for det enkelte atom er tilstrækkeligt til at udsende den karakteristiske lyd.

Den kompetente clairvoyante, som er i stand til at opfatte akkorden, lader midlertidigt sine egne legemer vibrere på samme grundtone, og derefter kan den clairvoyante ved hjælp af en viljeshandling udsende akkorden fra sine egne legemer. Uanset hvor i de tre verdener – den fysiske, den astrale eller den mentale mennesket opholder sig – udløser det en øjeblikkelig reaktion fra den eftersøgte. Hvis mennesket lever i et fysisk legeme, er det meget muligt, at det bevidst kan opleve en mindre nervereaktion i det lavere legeme, men det har ingen anelse om, hvad der var årsag det. Men kausallegemet lyser øjeblikkelig op, og det ses af den clairvoyante som en slags stikflamme. Responsen er synlig for den clairvoyante, og derfor ved den clairvoyante, at det rigtige menneske er fundet. Samtidig er en magnetisk kommunikationslinje etableret. Den clairvoyante kan bruge kommunikationslinjen som en slags teleskop, eller hvis det foretrækkes, er det muligt med lysets hastighed at sende bevidsthedsimpulser gennem kanalen, og dermed kan den clairvoyante fra sin ende af kanalen se situationen nøjagtig som den er.

Artikel-Den-mystiske-akkord-Leadbeater
Download-fil: DEN MYSTISKE AKKORD - C.W. Leadbeater


Artikel-Den-mystiske-akkord-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: DEN MYSTISKE AKKORD