Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN MYSTISKE AKKORD
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-mystiske-akkord-Leadbeater

DEN MYSTISKE AKKORD (6 af 6)


Menneskets kræfter og kvaliteter manifesteres som vibrationer, der kan kaldes en grundtone, som sendes ud i hvert legeme.

DEN MYSTISKE AKKORD (6 af 6)

Opsporingsarbejdet

 

Den-mystiske-akkord-08-Leadbeater

 

Hvis man skal forstå, hvordan et menneskes grundtone kan hjælpe den clairvoyante med at finde en bestemt person, skal man forstå, at de vibrationer, der er årsag til opsporingen, udsendes af mennesket til ethvert objekt, som det i længere tid kommer i tæt kontakt med, og derfor gennemstrømmes det af menneskets magnetisme. En lok af menneskets hår, et stykke tøj, som det har båret, et brev, som det har skrevet – det er genstande, som er tilstrækkelige til at give grundtonen til en clairvoyant, der ved, hvordan man skal aflæse den. Det kan også nemt opnås ved hjælp af et fotografi, og det er faktisk lidt mystisk, for fotografiet behøver ikke at have været i direkte kontakt med det menneske, som det afbilder. Selv utrænede clairvoyante, der ikke har videnskabelig viden om emnet, erkender instinktivt nødvendigheden af ​​at have en genstand fra det menneske, de skal opspore.

Den-mystiske-akkord-09-LeadbeaterDet er ikke nødvendigt for den clairvoyante at holde f.eks. et brev i hånden, når sagen undersøges. Det er ikke engang nødvendigt, at den clairvoyante har brevet i nærheden af ​​sig. Når den clairvoyante én gang har holdt brevet og fornemmet akkorden, kan grundtonen huskes og gengives, på samme måde som et hvilket som helst menneske med en god hukommelse kan huske et ansigt efter at have set det én gang. En form for forbindelse er altid nødvendig for at finde et ukendt menneske. Et eksempel er en sag, hvor en mand døde et eller andet sted i Congo, men fordi hans ven, der bad om hjælp til at opspore ham, ikke sendte et fotografi af den afdøde, var det nødvendigt først at kontakte vennen (et eller andet sted i Skandinavien) og etablere en kontakt via ham.

Der er imidlertid også andre metoder til at opspore folk på afstand. Der findes en særdeles effektiv metode, som kræver større udvikling end den, der netop er beskrevet. Et menneske, der er i stand til at løfte sin bevidsthed til det buddhiske plans atomare niveau, vil befinde sig i en tilstand, hvor det er fuldkomment forenet med alle sine medmennesker – og dermed er det naturligvis også ét med det menneske, der eftersøges. Det løfter sin bevidsthed op i den buddhiske enhed langs sin egen kanal, og det skal kun træde ud af kanalen for at finde den eftersøgte.

Clairvoyance kan praktiseres på mange forskellige måder, og hver elev bruger den metode, der opleves som den mest naturlige. Men hvis den clairvoyante ikke fuldt ud har studeret emnet, er det en almindelig fejltagelse, at man antager, at den metode, man selv bruger, er den eneste mulige, men større viden vil hurtigt ændre perspektivet.

 

Den-mystiske-akkord-10-Leadbeater

Artikel-Den-mystiske-akkord-Leadbeater
Download-fil: DEN MYSTISKE AKKORD - C.W. Leadbeater


Artikel-Den-mystiske-akkord-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: DEN MYSTISKE AKKORD