Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vanddevaer-Geoffrey-Hodson

VANDDEVAER (6 af 7)


Vand udgør Universets nervesystem. Det er det ledende element på hvert plan, fordi det fungerer som modtager og formidler. Det følger sin inderste natur, som er strømningens lov.

VANDDEVAER (6 af 7)

Moderskab og faderskab

 

Vanddevaer-08-Geoffrey-Hodson

 

Vanddevaer-09-Geoffrey-HodsonPå hendes bud vogter fødselsdevaen over moder og barn og hjælper med opbygningen af de legemer, som den nedstigende sjæl skal inkarnere i. I sit hjerte har hun et billede af hver kvinde, og hun er forbundet med sin jordiske genpart, så hun hele tiden kan vogte og velsigne sine repræsentanter i de lavere verdener. Det rene og fuldendte moderskabs ynde er som en duft af hendes nærvær, og via nærværets skønhed stråler hendes herlighed. Moderskabets skjulte kilder er et resultat af hendes tilstedeværelse dybt inde i kvindens hjerte og manifestationen af den evige moders kraft og længsel. Bølgen af skabende ild i manden er fremspiringen af den evige faders kraft, der får ham til at skabe. Sådan åbenbares det guddommelige faderskab og moderskab i mænd og kvinder.

Oprindelsen er guddommelig, og det burde fader- og moderskab også være i deres mikrokosmiske gentagelse af det makrokosmiske skabelsesdrama. Når den dybt hellige funktion nedværdiges, vanhelliger mennesket den helligste af de guddommelige egenskaber. Devaerne ved Isis’ hof vender ansigtet væk, når der sker vanhellige handlinger, og selv IsisVerdensmoderen – føler bølgen af afsky, der strømmer gennem hende og for en tid forstyrrer den fuldendte harmoni, som gennemsyrer de universelle love.

Artikel-Vanddevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: VANDDEVAER - Geoffrey Hodson


Artikel-Vanddevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: VANDDEVAER