Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vanddevaer-Geoffrey-Hodson

VANDDEVAER (4 af 7)


Vand udgør Universets nervesystem. Det er det ledende element på hvert plan, fordi det fungerer som modtager og formidler. Det følger sin inderste natur, som er strømningens lov.

VANDDEVAER (4 af 7)

Vanddevaerne

 

Vanddevaer-05-Geoffrey-Hodson

Havnaturånd - illustration fra Geoffrey Hodsons bog:
“The Kingdom of the Gods”

 

Vanddevaer-06-Geoffrey-HodsonVanddevaernes og undinernes funktion består i at skabe en kommunikation fra centret og ud til systemets grænser. Deres bevidsthed udgør en mere direkte kanal for formidling af kraft end atomkæderne. Vanddevaernes vækst kommer til udtryk på samme måde som hos alle andre devagrupper, for deres størrelse og evne til at udtrykke og opfylde elementets funktion øges. Deres tilstedeværelse som bevidste beboere af systemets vandaspekt muliggør intelligent brug af aspektets love. De har en selektiv og kontrollerende indflydelse på vandaspektet, for de virker som ”smøremiddel”, der hvor der er mest brug for det. De vedligeholder kommunikationslinjerne, som ofte udsættes for en kolossal belastning. Vanddevaernes tilstedeværelse omdanner en blind energi til en intelligent kraft. Efterhånden som vanddevaerne gør fremskridt, udvikler de større intelligens i arbejdet og større evne til at forstå, og de opnår gradvis en mere ophøjet stilling i deres hierarkiske orden.

Overalt hvor der er vand – synligt eller usynligt – er vanddevaerne til stede. Eksistensen af isolerede vandmængder i form af floder, søer, have, oceaner og de forskellige tilstandsformer fra flydende til luftformigt og fra hav til sky, skaber en illusion om, at hvis vand ikke er synligt, så findes det ikke. Men fordi vand er en af bestanddelene i hvert atom, er det altgennemtrængende, og vanddevaerne er derfor til stede overalt. På alle eksistensplaner og i alle tæthedsgrader er vand udtryk for et altgennemtrængende element, der er redskab for Logos’ feminine aspekt – moderen til alle verdener, til alle devaer og til alle mennesker. (Billedet herover viser en sylfe - fra Geoffrey Hodsons bog: “The Kingdom of the Gods”).

Artikel-Vanddevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: VANDDEVAER - Geoffrey Hodson


Artikel-Vanddevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: VANDDEVAER