Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDDEVAER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vanddevaer-Geoffrey-Hodson

VANDDEVAER (3 af 7)


Vand udgør Universets nervesystem. Det er det ledende element på hvert plan, fordi det fungerer som modtager og formidler. Det følger sin inderste natur, som er strømningens lov.

VANDDEVAER (3 af 7)

Den guddommelige moder

 

Vanddevaer-04-Geoffrey-Hodson

 

Vand er ”den universelle moder”, der modtager den universelle kraft, og oplagrer, formidler og fordeler den. Skabelsesprocessen er kontinuerlig, og på samme måde sker den mægtige forplantning uafbrudt. Den guddommelige moder føder hele tiden, og via hende fornyes systemet i al evighed. Vandelementet er den evige moder, den himmelske kvinde eller jomfru Maria, der hele tiden skaber, selv om hun altid er jomfruelig. Vandelementet er den universelle Isis, solsystemets dronning og ægtefælle til solguddommen. Hendes liv strømmer ud i systemet og giver næring til alting. Hun er det evige, uløselige mysterium, for selv om hun er jomfruelig og uberørt, er hun hele tiden i lykkelige omstændigheder og konstant fødende. Solsystemet er hendes barn, som hun mætter ved sit bryst.

Mennesker har i alle tidsaldre dyrket hende som Verdensmoderen. Alle vanddevaer – fra undiner til de mægtige ”vanddronninger”, der vogter solsystemets forsyninger – er hendes repræsentanter og personificeringer af hendes liv. Hun repræsenteres på hvert eksistensplan af et fremskredent devamedlem, der varetager posten som leder af planets vanddevaer. Hver vanddeva på sit plan er repræsentant for den øverste ”vanddronning”, ”den evige moder” eller ”havets stjerne”. De udgør en levende kæde af bevidst liv, som systemets kraft og kvaliteter strømmer igennem og manifesteres.

Artikel-Vanddevaer-Geoffrey-Hodson
Download-fil: VANDDEVAER - Geoffrey Hodson


Artikel-Vanddevaer-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: VANDDEVAER