Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SYGDOM - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Sygdom-esoterisk-belyst-Davidson

SYGDOM - ESOTERISK BELYST (5 af 8)


Sygdom belyses ud fra åndsvidenskabelig viden og esoteriske forskningsmetoder for at finde nogle metafysiske årsager til sygdom.

SYGDOM - ESOTERISK BELYST (5 af 8)

Homøopatiske midler

 

En del af tiden blev brugt til studiet af homøopatiske midler. Her fik man lige så usædvanlige og yderst lovende resulta­ter. At disse "uendelig" små mængder, som ikke har nogen målelig kemisk virkning eller fysisk kraft, har helbredende egenskaber, kan tusindvis af læger og patienter dagligt bevidne. Men at forklare det naturvidenskabeligt er uhyre vanskeligt. Her havde man en enestående lejlig­hed til at undersøge denne gådefulde helbredende krafts mekanisme.

 

Sygdom-esoterisk-belyst-05-Davidson

 

At clairvoyance er et faktum blev klart demonstreret, for Geoffrey Hodson, som tydeligvis havde et yderst beskedent kendskab til disse midler, opdagede igen og igen prøvernes korrekte egenskaber, og han konstaterede deres allerede kendte virkning med en hurtig­hed, der var overraskende. Han beskrev de forskellige udstrålinger, deres farve, form, periodicitet, affinitet m.v., og han afslørede deres virkning på de forskellige legemer.

Det er meget beklageligt at denne fase af undersøgelserne − på grund af presset fra andet arbejde − blev relativt fragmentarisk. Der blev imidlertid forsket nok til at vise, hvor store den clair­voyante forsknings muligheder er, og der blev etableret visse prin­cipper, som skulle vise sig at være yderst nyttige i forbindelse med udviklingen af mere fuldstændige helbredelseslove.

 

Sygdom-esoterisk-belyst-06-Davidson

 

Elektronisk behandling og diagnosticering

Der blev også gjort forsøg på at forstå mekanismen i Abrams’ såkaldt elektroniske behandlings- og diagnosticeringsmetode − en meto­de, der er omgivet af meget mystik. Den er stærkt kritiseret og fordømt af nogle læger, men den er også blevet modtaget med begejstring, og er accepteret af andre. Da hele fænomenet grænser til det metafysiske, var det ønskeligt, at der blev gjort et forsøg på at afsløre de virkelige kendsgerninger. Her blev der igen konstateret nogle ganske overraskende ting:

Realiteten af energiudstrømning fra blodprøver blev helt klar ud fra den meget bemærkelsesværdige måde, som Geoffrey Hodson benyttede, og gentagne gange fandt han det nøjagtige område med "mathed" i bughulen, længe før lægen fandt det med sin stav. Den måde energien kommer igennem det astrale solar plexus chakra på og strømmer eller stråler ud i forskellige retninger, forklarede mange hidtil uforklarede fænomener med usæd­vanlig klarhed. Her måtte man igen beklage, at mangel på tid forhin­drede dybtgående undersøgelser.

Artikel-Sygdom-esoterisk-belyst-Davidson
Download-fil: SYGDOM - ESOTERISK BELYST - W.M. Davidson


Artikel-Sygdom-esoterisk-belyst-Davidson
Læsefil med vendbare sider: SYGDOM - ESOTERISK BELYST