Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HOROSKOPETS PROGRESSION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Horoskopets-progression-Astrologi-Horoskopet

HOROSKOPETS PROGRESSION (5 af 5)


Fødselshoroskopet viser hovedtendenserne i karakter og livsudfoldelse, og de vil kun sjældent blive ændret i livets løb. Men ændringer kan finde sted.

HOROSKOPETS PROGRESSION (5 af 5)

Solen

 

Horoskopets-progression-09-Astrologi-Horoskopet

 

Et barn fødes, og ved dets første åndedrag indledes en cyklus, der helt er barnets egen. Først vælder Solens kraft ned over det − “pranaen” − Solens “brød”, kunne man sige. Men hvis Solen ved fødslen kaster sine stråler gennem et aspekt til en kraftfuld planet, så bliver denne prana kombineret med planetens indflydelse − for planeten udsender også sine stråler. Ved det første åndedrag er der også et “brød” fra Månen til barnet. Ind i hver eneste pore i huden, ind i hvert eneste atom i legemet er der en indtrængen af elektriske og magnetiske strømme. På hver eneste grad af zodiaken − efterhånden som disse grader stiger op over den østlige horisont gennem Jordens akseomdrejning − har alle stigende og faldende planetare og luminare cyklusser deres særlige virkninger.

Alt dette er radix − “roden” − og det er ud fra denne “rod”, at det progres­sive horoskop opstår. Det progressive horoskop er ikke noget, der kan stå alene − for det er betinget af sin “rod” − af radix. Hovedtendensen kan blive nuanceret − men ikke bortelimineret. Man bør ikke grave i det ene pro­gressive horoskop, men blot benytte sig af denne metode, når man føler, at det kan være en hjælp i en kritisk situation. Der er ingen grund til at forestille sig katastrofer, som sandsynligvis aldrig vil ske.

Men hvorfor så beskæftige sig med disse progressive kort? Hvad vil man med dem?

Disse Sol-, Måne- og planetstrømme samt indflydelserne fra de skabende kræfter i zodiaken rammer mennesket, og de er alle, som de nu engang er. Hverken “gode” eller “dårlige”. Gode og dårlige bliver de kun, når menne­sket bruger dem. Det er som med elektricitet. Elektricitet er heller ikke hverken god eller dårlig. Den er der bare. God bliver den, når man bruger den til fornuftige formål. Dårlig bliver den, når man bruger den forkert eller begår fejl. Men det er mennesket selv, der afgør, om den skal bruges rigtigt eller forkert.

Og sådan er det også med de kosmiske strømme!

Tager mennesket ikke efter de advarsler, der præsenteres for det i radix, alvorligt − nytter alverdens progressive horoskoper intet.

Alt er nedlagt i radix − og det, der skal ske, det sker, for mennesket har arrangeret sig på denne måde, fordi det måtte gøre sådan på grund af karmiske forhold.

Artikel-Horoskopets-progression-Astrologi-Horoskopet
Download-fil: HOROSKOPETS PROGRESSION - Helge Kruse


Artikel-Horoskopets-progression-Astrologi-Horoskopet
Læsefil med vendbare sider: HOROSKOPETS PROGRESSION