Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HOROSKOPETS PROGRESSION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Horoskopets-progression-Astrologi-Horoskopet

HOROSKOPETS PROGRESSION (4 af 5)


Fødselshoroskopet viser hovedtendenserne i karakter og livsudfoldelse, og de vil kun sjældent blive ændret i livets løb. Men ændringer kan finde sted.

HOROSKOPETS PROGRESSION (4 af 5)

Transitter

 

Horoskopets-progression-07-Astrologi-Horoskopet

 

Men problemerne er ikke hermed udtømt − der er nemlig noget, der hed­der transitter. En transit er en planets passage hen over en radix-position − eller henover en position i et progressivt kort − eller et aspekt mellem den transiterende planet og positionerne i de to kort. Derfor undersøger man, om der finder passager sted af Solen, Månen og planeterne, og om en eller flere af de transiterende planeter aspekterer en eller anden position i enten radix eller i det progressive kort.

Har en transiterende planet enten konjunktion eller kraftige aspekter til positioner, kan det også medføre en udløsning. De transiterende planeter kan således vise tidspunkter, hvor skæbnen på en måde “slår til” − der “sker” noget − eller rettere der kan muligvis ske noget. Om det sker, og hvad det er, der sker, er en helt anden sag. Fejltydningerne er legio. Man må passe på ikke at forbryde sig mod den faste regel, at man aldrig må tyde i detaljer. Man kan kun sige, at der er en tendens til, at noget vil ske − men ikke hvad det er, der skal ske, for det kan man intet vide om, eftersom man ikke kender alt det, der påvirker Jorden og mennesket.

 

Horoskopets-progression-08-Astrologi-Horoskopet

 

Ved fødslen påvirker planeterne, Solen og Månen æteren med forskellige former for kosmiske vibrationer, og dermed på stoffet i det æteriske legeme, der omkranser den inkarnerende sjæl. Og de organer, der befinder sig i dette æteriske legeme, er knyttet til tilsvarende organer i det egentlige fysiske legeme, som vibrationerne påvirker.

Og hver dag, hver måned, hvert år, efter fødslen bliver disse natale centre uundgåeligt påvirket både af planeterne og luminariernes progressive bevægelser, og også − som nævnt − af de daglige transitter og aspekter over og til de positioner, der blev mærket ved fødslen. Men hvad er det, der bliver mærket?

Artikel-Horoskopets-progression-Astrologi-Horoskopet
Download-fil: HOROSKOPETS PROGRESSION - Helge Kruse


Artikel-Horoskopets-progression-Astrologi-Horoskopet
Læsefil med vendbare sider: HOROSKOPETS PROGRESSION