Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SJÆLEN - EN GAVE FRA HIMLEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Sjælen-en-gave-fra-Himlen

SJÆLEN - EN GAVE FRA HIMLEN (9 af 9)


Sjælen præger alle livets kvaliteter. Det gælder uanset om der er tale om livet i et menneske, i et græsstrå eller det liv, der besjæler hele solsystemet.

SJÆLEN - EN GAVE FRA HIMLEN (9 af 9)

Sjælsstrålen

 

Sjælen-en-gave-fra-Himlen-09-William-Meader

 

Der er andre overvejelser, som kan have stor betydning for alle mennesker, der ønsker at lade sjælen komme tydeligere til udtryk i livet. Det kan eksempelvis indebære en undersøgelse af sjælsstrålen, som kan give et tip om sjælens formål, for det ligger bl.a. skjult i fødselshoroskopets ascendant. Man kan også overveje forskellige karmiske faktorer, for de hjælper også til forståelse af sjælen og dens mulighed for at udfolde sig i livet.

I mange åndelige kredse, er der meget diskussion om sjælen og dens natur. Men det er meget vigtigt, at man virkelig forstår, hvad sjælen er. For at forstå sjælens natur, skal man være mere opmærksom på, hvordan man kan iagttage dens natur inden for de objektive og subjektive erfaringer, man erhverver. I virkeligheden findes der ikke et vigtigere emne for åndeligt indstillede mennesker.

At leve et åndeligt liv vil sige at udtrykke sjælen så fuldkomment som overhovedet muligt. De fleste mennesker bliver ofte overraskede, når de forstår, at sjælen selv forsøger at udvikle sig − og at det sker med hjælp og støtte fra solenglen. Men det er tilfældet! Og selv om sjælen får guddommelig hjælp, er det ikke nok, hvis den skal gennemføre sin udvikling, for det afhænger også af menneskets personlighed, som er nødt til at arbejde med sig selv og sin natur, for at skabe en renere kanal for sjælens nedadgående stråling og påvirkning.

 

Sjælen-en-gave-fra-Himlen-10-William-Meader

Artikel-Sjælen-en-gave-fra-Himlen
Download-fil: SJÆLEN - EN GAVE FRA HIMLEN - William Meader


Artikel-Sjælen-en-gave-fra-Himlen
Læsefil med vendbare sider: SJÆLEN - EN GAVE FRA HIMLEN