Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SJÆLEN - EN GAVE FRA HIMLEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Sjælen-en-gave-fra-Himlen

SJÆLEN - EN GAVE FRA HIMLEN (8 af 9)


Sjælen præger alle livets kvaliteter. Det gælder uanset om der er tale om livet i et menneske, i et græsstrå eller det liv, der besjæler hele solsystemet.

SJÆLEN - EN GAVE FRA HIMLEN (8 af 9)

Den åndelige udvikling

 

Sjælen-en-gave-fra-Himlen-08-William-Meader

 

Generelt sker udfoldelsen af kronbladene på de tre niveauer i den rækkefølge, der her er angivet. Man kan betragte det som det store drama i den åndelige udvikling, der sker over utallige inkarnationer. I hver eneste inkarnation udvikler sjælen gradvis større evne til at udtrykke sig på den måde, der er beskrevet. Det er i høj grad en målestok for, hvor mennesket befinder sig på udviklingsvejen, for det afhænger udelukkende af graden af kausallegemets udfoldelse.

Åndelig udvikling er indikator for i hvor høj grad, mennesket er i stand til at udtrykke sjælen via personligheden – det såkaldt lavere selv. Det er nemt at iagttage, at personligheden ikke altid er villig til at samarbejde med de impulser, der kommer fra sjælen. Der er tidspunkter, hvor menneskets fysiske lyster og begær har højere prioritet end sjælens ønske om at handle for at fremme et højere formål. På andre tidspunkter kan menneskets følelsesmæssige begær føre det væk fra det, sjælen har til hensigt at gøre. Og det er bestemt ikke svært at identificere de øjeblikke, hvor negative tanker distrahere mennesket fra en åndelig fokusering. Sådanne erfaringer indikerer bare, at sjælen endnu ikke helt har åbnet bestemte kronblade i kausallegemet. Alligevel vil det være en fejl at beslutte, at fordi sjælen endnu ikke er fuldt udfoldet, kan man ikke gøre noget. Sandheden er den stik modsatte holdning. Det er udelukkende ved hjælp af bevidst selvrefleksion og disciplinering af personlighedens natur, at sjælen får mulighed for at udtrykke sig med større succes. Det er de aspekter, som er de mest ædle i mennesket, der giver bevis på sjælens påvirkning. Hvis man virkelig er sjælsinspireret, vil tanker og handlinger altid være farvet af intelligens, uselvisk kærlighed, og/eller offervilje.

Det er derfor meget værdifuldt at forstå sjælens særlige kendetegn, dens oprindelse og natur.

Artikel-Sjælen-en-gave-fra-Himlen
Download-fil: SJÆLEN - EN GAVE FRA HIMLEN - William Meader


Artikel-Sjælen-en-gave-fra-Himlen
Læsefil med vendbare sider: SJÆLEN - EN GAVE FRA HIMLEN