Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

PROCESSEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fascination-&-Skepticisme

PROCESSEN (2 af 4)


Trilogien er på 1.290 sider, og der er i alt 1.125 illustrationer i farver. Men hvordan samlede og illustrerede vi så meget esoterisk nytænkning om det gamle Egyptens mysterielære?

PROCESSEN (2 af 4)

Pyramidegåder & Tempelmysterier

 

Vi blev så grebet at tanken, at vi valgte at holde et sabbatår. For at få råd til rejse og ophold, solgte vi alt, hvad vi ejede undtagen vores bøger, og i 1991-1992 boede vi først i Cairo og senere i Luxor. Vi medbragte kun vores bøger, computere og os selv. Herefter rejste vi rundt til seværdighederne for at studere og fotografere. Vi samlede et enormt materiale. Vi var skeptiske over for den herskende teori om, at de gamle egyptere var stenalderfolk, som i løbet af overraskende kort tid var i stand til at bygge arkitektoniske mesterværker, som nutiden ikke er i stand til at efterligne. Atlantis-teorien var mere sandsynlig. Forskerne ved reelt ikke, hvem der byggede pyramiderne, hvornår, hvordan og hvorfor? Men pyramiderne er ikke kongegrave, og i bind 1 – Pyramidegåder & Tempelmysterier − fortæller og begrunder vi, hvorfor pyramider og templer blev brugt til indvielser for faraoner og neofytter.

 

Fascination-og-Skepticisme-02

 

Da vi vendte hjem til Danmark, udviklede vi de første foredrag. Senere udvidede vi til dagseminarer, derefter til weekendkurser, og weekendkurserne voksede til intensivt skoleforløb på et år. Og samtidig arrangerede vi utallige studierejser til Egypten – så mange at vi ikke kender antallet. Undervisningen fra rejser og kurser er nu samlet i trilogien om Egyptens mysterier i nyt lys.

Artikel-Fascination-&-Skepticisme
Download-fil: PROCESSEN - Fascination-&-Skepticisme - E. Ansvang & T. Mollerup


Artikel-Fascination-&-Skepticisme
Læsefil med vendbare sider: PROCESSEN - Fascination-&-Skepticisme